Hejla!
Naš Martin je včeri zaspal ob 22.30, pa spal vse do 5.30!
Pol sva se pa najedla, pa eno urco se je smejčkal pol pa zadremal do pol enajstih! Suuuper! Če bo tak nadaljeval... blagor nam
No, mali zdej spet pančka, ko se bo zbudil se najema, pol pa spet ven! Madoniš, bo še kdo mislil, da nimava doma, ko sva skos zunaj! Problem je samo, da smo v tak malem kraju, da ga celega 3x prehodim, če hočem ornk turo nardit Tak da zdej hodimo še mal "ven" šetat...
j.b. -
super, da ste ga čist "normalno" oblekli! Jst že mam tud pripravljeno (čeprav imamo šele septembra) eno karirasto srajčko pa kavbojke, da bo lepo "odštekan"
Zdej HB ne komplicirajo več z belimi kompleti in tem sranjem
Mi sicer nismo neki ful verni, ampak krščeni smo pa vsi (razn atija) in zato bo tud tamal
plenice - ufff, kr nism mogla verjet, ko sem slišala, da ste že na trojki?!
Mi smo ta mesec prešaltal na dvojko, pa ma mali že 5 kil... Je pa res, da ni nič okrogel, ampak je samo dooolgi tok
Aja, pa šele dobrih 6 tednov je star...
Aja, pa jst nisem vedla, da večje kot so plenice, dražje so!? LOL to je tak ko da bi XL oblačila bla dražja kot S
No, sej smiselno bi blo, ker se porabi več materiala
, pa še vsi bi hujšali, da ne bi blo treba velik zapravit
- bi bla jst kr prva v vrsti!
seznam - Ja, punce, se strinjam s seznamčkom pridobljene teže in višine... Evo, ve dajte mere, jst bom pa potem skupi zmetala... in tiste ki bojo napisale bodo na seznamu, ostale pa pač ne, itak je BV če se ne javljajo...
No, če se strinjate, seveda
BIS - hvala za kafe
kapljice - moj mali je fuuul rad pil čaj, zdej mi ga je začel pa kr zavračat, pa pojma nimam, zakaj
Mogoče, ker ni tok vroče? Ne vem no... v glavnem, ker zdej dobiva velik več dodatka kot mojga mleka, torej more dobit tud dovolj tekočine, sem se odločla, da mu dam not v čaj par kapljic za krčke in je bil čist navdušen!!
pasenje kravic - uff, naš to prakticira že od rojstva! Dobesedno! Že prvi dan ga je dala ena sestra al babca al zdravnica al pač ne vem kaj (ko jih je tolk, da itak ne morš vseh vedet
) na trebušček, ker je plodovnico bljuval, pa se je mali frajer kr oprl na roke in se dvignil čisto pravokotno! Sem bla tok šokirana, da sm ga kr dol porinla
Pa je pol rekla zdravnica, da nč hudga, da je fajn če to dela... No in že od takrat se najraje nosi pokončno in dviguje in obrača glavo vsepovsod
Zdej pa res morm it... sm rabla eno uro, da sm post skup spravla
Fajn se mejte in ubogajte svoje otroke!
< Sporočilo je popravil Aninchy -- 28.7.2010 14:45:56 >