IZVIRNO SPOROČILO: julka8
sm vidla neki da ste se menile o naslednjih otrocih, js sm gruntala da bi bla fajna razlika tam nek med 2-3 leti med enim in drugim.. kake mate kej izkušnje mamice z več otroki?
Jaz imam razliko točno vmes (2,5 leti)

. Meni je super, ker je ta večja že res odrasla in jo obožuje. Če bi razlika bila manjša, bi bilo zame težje. Tako pa je tavelika že precej samostojna in res veliko razume v primerjavi s parimi mesci nazaj. Ljubosumja HB ni bilo, le dodatno pozornost včasih zahteva, da vidi, če je še prva violina. Smo jo pa celih 9 mesecev že na to pripravljali. Če bi bila razlika manjša, bi bilo sicer na začetku težje, vendar bi se kasneje hitro skupaj začeli igrati. Če imaš koga, da ti pomaga...go for it. Ne meni se za razliko. Ko bo, pač bo.
Vprašanje: A nobena od vas ne razmišlja, da bi se moški zaščitu (vazektomija)? Sej ne vem, ali se to v Sloveniji sploh izvaja, ali pa so moški drugačni in jih kap, da jim to predlagate. Men se zdi pa dobra rešitev. Nisem ravno naklonjena kemiji. Priznam pa, da ostalih posegov pri ženskah ne poznam. In če so ravno tako zahtevni, zakaj se pa moški ne bi za spremembo zaščitu.
Lep pozdrav majčice.