jst sm ga ujela na aparatek 6 dan in imam tak lep brezozbi nasmešek na gsm-ju zdej, pa še na pol škilil je zraven
pa super za kopanje
barvar, mi smo danes na istem, je lačen kot volk. mi je ravno do dvanajstih uspelo pojest zajtrk, zdej lohk pa že kosilo začnem
a_t, super za avto[sm=bravo.gif
joj,
klupko
, res poskusi čez dan mal podremat z detecem. drugače pa, mi nič ne grejemo, imamo vse radiatorje zaprte in nobenega grelca. mogoče je mal bolj hladno, ampak tolk pa spet ne in spimo pa super. sej je oblečen, ko spi pa še pokrit in je čist ok. tudi ko ga previjam, ne vklapljam ničesar.
za zabasan nosek je fajn pred spanjem, da mu stisneš fiziološko v nos. jaz sem našmu tretjemu pol tiste niveine ampule v eno nosnico stisnila pol pa v drugo. ko leži na previjalni ga primeš pod glavo in mu jo mal dvigneš nazaj, in mu stisneš, tko da not steče, potem ga pa dvigneš. sicer se derejo kot zmaji, pa lahko se mu mal zaleti, ampak se mu potem fajn nosek spuca in tudi čez noč ne zabaše toliko.
dretje v trgovini ali pa zunaj. mojga tretjega je cele dneve šraufalo, pa se je drl čez ves dan v intervalih. tudi zunaj, se mi zdi, da še bolj na glas. sploh se nisem sekirala zaradi tega, pač sem ga mal vzela k sebi, pa če je bilo bolje ok, drugač se je pa pač 10 minut drl, kaj češ, zato ti pa res ni treba bit skoz doma.
se mi je voranc prejšnji teden v trgovini začel dret na ves glas, pa sem bila ravno na blagajni, pa še vse tri otroke s sabo, je bilo pestro, ker je še vsak od njih nekaj hotel.
duda, jah mi je tudi ne maramo. tam pri enem tednu, mu jo je dragi celo uspel mal v usta dat, ampak to je bilo ne dva dni, pol pa konec.
sem mu jo pa tudi v P že hotela stlačit na silo, pa se ni dal, je mel raj joško
a_t, mi smo tudi 800 g v 14 dneh pridobil
hopla, alarm