IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78**
IZVIRNO SPOROČILO: lejla14
Ne vem no, če končaš službo malo pred četrto, mi ni jasno zakaj hodiš ponj ob 6h, 7h,... No, tudi to ne, zakaj je tam že pred šesto
Vsakemu itak ne more bit vse jasno, meni pa tudi ni pomembno, da pišem čisto vse podrobnosti. In zjutraj je tam že tako zgodaj, ker mene čaka še ena ura vožnje do službe in popoldne nazaj, zato mi je tudi najprej pasala ura počitka. Pa še leta najbrž dodajo svoje.
Pasala ura počitka.... leta dodajo svoje
No, ko si pa to napisala, se mi pa skoz bolj dozdeva, da si za nastalo situacijo kriva sama. Kakšna ura počitka pri malem otroku

? Jaz se ne spomnim, kdaj sem nazadnje počivala. Pa mi je čisto vseeno, bolj je pomemben čas, ki ga preživim s svojima otrokoma.
Tudi sama nisem rosno mlada z dvema otrkoma (3 in 5let) in se prav tako vsak dan vozim v službo vsaj 1 uro v eno smer. Poleg tega sem čez teden z otrokoma sama in nimam nobene možnosti varstva otrok pri kom drugem (kljub temu, da živim v isti hiši kot tašča).
In zaradi take situacije imam pač skrajšan delovnik (6ur), ker res ne vem, kako bi se počutila, da bi bila moja otroka cel dan nekje v varstvu.
Če zaključim, sem ti s tem hotela povedati, da najbrž po otroka hodiš zelo pozno (po tvojem pisanju predvidevam, da okoli 17.00 ure, če recimo prideš ob 16.00 pa potem še ena ura počitka

), kar pomeni, da se vse skupaj zdi butasto tudi tašči. In ženska gre pač z otrokom ven, ko ima vse postorjeno, ko se otrok naspi in mogoče pomalica (pri nas doma je to ravno okoli 17.00 ure). In ravno ko tebi paše otroka prevzeti, sta onadva pač zunaj ali pa mogoče po opravkih (saj ženska najbrž tudi to potrebuje).
Mislim, da boš morala razčisiti najprej pri sebi in hoditi po otroka ob bolj primerni uri (zate, za otroka in za taščo).
V nasprotnem primeru pa vrtec, vendar ti to najbrž ne bo odgovarjalo, saj bo tam otrok lahko maksimalno 9ur na dan.
lp