writing-img

RE: kajenje v nosečnosti inpo porodu

clock-img

21.05.2010, 14:02

clock-img

egleria

pencil-img

1336

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

user posted image s cigaretom je zame ena najgrših stvari, ki jih lahko vidim. Dokler ne ogroža mene, naj kar uživa, samo naj potem tudi ne joka, če je z user posted image kaj narobe.

s tem se pa jaz tud strinjam..

clock-img

21.05.2010, 14:20

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

IZVIRNO SPOROČILO: ooooo

hja ne vem kaj je v mojih izjavah kontradiktornega...

še enkrat: "nisem zagovornik kajenja"/ "punce pomirite se, **** na veliko kadijo in imajo zdrave otročke"

kaj zdaj? si proti kajenju v nosečnosti ali pravzaprav pomirjaš kadilke, češ ne sekirajte se?
in ne širi takih nebuloz, kajenje škoduje VSEM, pa če se ti na trepalnice postaviš.

clock-img

21.05.2010, 14:51

clock-img

ooooo

pencil-img

195

seveda škodi kajenje... tega nisem nikoli zanikala... in seveda je boljše nehat v nosečnosti kadit, absolutno... ampak enim ne rata ker jim nenormalno paše alpa imajo hudo abstinenčno krizo - kar za otroka ni fajn... in je brezveze se sekirat če ti res ne uspe ker je samo še slabše... in je še vedno velika verjetnost da bo z trokom vse kul...
no... imamo vsaka svoje videnje... mislim da lahko odnehamo z neko negativno nastrojenostjo user posted image

clock-img

21.05.2010, 15:54

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

... mislim da lahko odnehamo z neko negativno nastrojenostjo user posted image

še najbolj pametno. stvari se itak ne bojo spremenile..pa lahk kvačkamo do jutri.

clock-img

21.05.2010, 17:41

clock-img

luan

pencil-img

716

IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

punce ki med nosečnostjo kadiste... upam da bo vse dobro z vašimi sončki... ne se preveč sekirat in ne pozabte da romskinje na veliko kadijo med nosečnostjo pa imajo zdrave otročke

ti si normalna?????
moderatorji!!!!!! kje ste???? TO JE PROMOVIRANJE KAJENJA V NOSEČNOSTI!!!!!

na tej temi sem prebrala dosti bedarij, ta je pa zdaleč najbolj glupa- sram te bodi- vsaj tiho bodi s takimi izjavami, če že misliš tako! user posted image

Uf veš tudi strupen jezik škodi vsemuser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem