writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 1. del

clock-img

02.06.2010, 20:16

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

šivilja - jst ne bom nobene lune več krivila. to je to. takle imamo v naši preljubi sloveniji. odločitve pa so na naši strani.

clock-img

02.06.2010, 20:18

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

a mojo skromno kuhinjco bi rade videle?
no da najdem kaksno slikico

clock-img

02.06.2010, 20:19

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

clock-img

02.06.2010, 20:20

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

šivilja - jst ne bom nobene lune več krivila. to je to. takle imamo v naši preljubi sloveniji. odločitve pa so na naši strani.

Ja, samo jaz zase vem, da bi kar težko odšla. Čeprav sem ravno zadnjič razmišljala - ma odkar sva poročena samo šparava, pa še vedno nimava nič  user posted image

Ma drek, vedno slabše volje sem.

Grem jest, da bom še bolj debela.

clock-img

02.06.2010, 20:21

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

a mojo skromno kuhinjco bi rade videle?
no da najdem kaksno slikico

daj nas malo razvedrit user posted image

clock-img

02.06.2010, 20:22

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

02.06.2010, 20:23

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Grem jest, da bom še bolj debela.

neeeee, prijatno popunjena user posted image

sicer pa, jej dokler lahko, ko ne bomo imeli več, bomo mele vsaj dosti zaloge user posted image

Kati, slikiceeeeeee user posted image

aja punce, še slabše nam bo, tolk da veste user posted image moj zdej neki okol sindikata hodi in je zvedu tolk stvari, da ti slabo pride user posted image sam vzel nam bodo en kup pravic...

clock-img

02.06.2010, 20:23

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

bolj majhna ampak sem naudusena....je fuuulll prakticna....pa tok vec mi pomeni ker sem velik sama naredila

clock-img

02.06.2010, 20:24

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

lepa user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.06.2010, 20:24

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

manjka samo se fototapeta in steklo

aja pa otok nad šankomuser posted image

< Sporočilo je popravil KatMat -- 2.6.2010 20:25:41 >

clock-img

02.06.2010, 20:25

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

pa pipa user posted image

clock-img

02.06.2010, 20:38

clock-img

majana79

pencil-img

8822

mi smo pa lih neuradno zvedl, da smo se premaknil za 2 mesti na čakalni vrsti za vrtec in smo zdej 5.

sam kolkr mamo mi srečo, se bo ustavlo lih ko bomo mi prvi v vrsti user posted image

clock-img

02.06.2010, 20:47

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

koalček se podpišem pod vse, kar si napisala.

Jaz sem tud dans slabe volje-sva se skregala zaradi tašče. Poln k...jo imam. Mislim, moj me sprašuje ali naj jo sploh povabi na piknik za H rojstni dan, glede na to,da ji še vedno sploh ni voščila. In sem pač rekla, da naj jo, ampak naj ji definitivno da vedeti, da se tako ne dela. Da ni okej, to kar je nardila. Ali pa naj jo ne, ampak potem naj jo pusti pri miru. In se je odločil, da bo raje povabil fotra, nje pa sploh ne bo več klical- sej se ni zdej prvič zgodilo, da nas je zignorirala oziroma, da ji je težko prit na obisk-okej, vse zmenjeno. In danes me spet sprašuje, kaj naj nardi?Kaj nej mu rečem?Pošlji jo v tri pm, to kar bi bilo najbolš, ampak si H zasluži imeti 2 babici in tudi, to je njegova stvar-odnosi z njegovimi. Jaz bom tiho, ker nazadnje bojo pa res nehali govorit, bom pa jaz kriva. No, in sva se spičla, ker mu ne pomagamuser posted image

clock-img

02.06.2010, 20:47

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

pa pipa user posted image

heheh tole je tišler sliku k je koncal...tko da...nc skrbet...pipa ze notr,,,,

nocko

clock-img

02.06.2010, 21:15

clock-img

lake

pencil-img

3955

Mah sm vse napisala, pa mi ni hotl oddat. Zdej pa ne bom več nič napisala, grem kr jest. user posted image

clock-img

02.06.2010, 21:22

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

...

eh, sem slabe volje. grem spat, mogoče se zbudim prerojena.

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 2.6.2010 21:30:44 >

clock-img

02.06.2010, 21:25

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ja kaj pa je danes? user posted image sej luna je že mim...

user posted image user posted image user posted image user posted image   za vse!

clock-img

02.06.2010, 21:35

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

02.06.2010, 21:36

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

kati, lepa kuhna user posted image  

šivilja, koalček, flaska, tubby in vse ostale, ki imate danes slab dan - user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

02.06.2010, 21:38

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ledenka, hudoooo user posted image

clock-img

02.06.2010, 21:42

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ledenka, hudoooo user posted image

če že v glavi nič nimam, naj bojo vsaj roke lepe user posted image user posted image user posted image  obup, tale moja koncentracija...

clock-img

02.06.2010, 21:48

clock-img

majana79

pencil-img

8822

sem se zadnjič v službi pogovarjala z eno odelavko in je rekla da je po 2 porodih groza s spominom... pa je tamala že v šoli, in da se nikakor ne pobere
se je enostavno sprijaznila in da si mora vse pač zapisat...

mene je groza, ker se mi zdi da sem vse pozabila, kar sem vedela

clock-img

02.06.2010, 21:49

clock-img

Anonimen

joj,... drage moje... user posted image user posted image user posted image  težek dan je za vami!user posted image  upam, da se ponoči spočijete in da vam škratek da energijo za naslednje dni: je čas za pozitivo!

meni danes trga v drugo smer.
tavelikega mulčka videla le zjutraj, ko sem ga peljala v vrtec. ma, ga pogrešam! v petek si ga bom kar doma zadržala in v soboto si bom frej vzela.
tamali mulček je pa sonček in šaljivec! sem omenila, da je včeraj sam prehodil 10m, da je prišel do mojega objema? pa danes je že skoraj tekel!

in za romantike: si je "sposodil" voziček igračko od neke punčke in ga peljal malo naokrog in se vsake nekaj korakov ustavil, da je pobožal dojenčka-igračo. sem se kar topila, ko so mi to pripovedovali...

koala.ček, hvala. več takšnih postov, pa se bo mogoče v nas zbudilo kakšno gibanje, ki bo pomagalo spremeniti ta košček sveta. selitev iz tega razloga pa ne vem, če je najboljša rešitev, ker bi lahko pomenila beg... in če vsi zbežimo, se situacija ne bo spremenila.
sicer pa mi pleše vprašaj - je drugje res bolje kot tu? ti si živela v tujini, ledenka, ti tudi...
kako bi živela kot državljan druge države?

in v kateri državi bi se najbolj splačalo živeti...?
sem žalostna, ker nisem ravno talent za jezike... pa našega malokje razumejo...user posted image

ah, nič... drage moje... lahko noč in lepo sanjajte.user posted image pa pokrijte malčke, da jih ne bo zeblo... tale dež kar hladno ozračje dela.

clock-img

02.06.2010, 21:50

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image

user posted image user posted image user posted image  koga si pa opraskala po hrbtu?user posted image

KatMat - leeeepa kuhinjca! vesela zate!

clock-img

02.06.2010, 21:59

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

vecerko punce!
spet sem tukaj.ah ta podaljsani vikend je bil lep. D je bila zelo vesela, ni bilo nobene traume. edino je vsak dan bila budnica ob 6 (pri noni je ponavad 7.30-8) ampak razumem, mislim da je bila vesela ker je spet bila z nami, tako da sva prinesla vse (mehke) igrace v spalnico in se je veselo igrala, pila mlekec in potem ob 8 spet zaspala med nami, tam do 10-11 ...nas pa je "delozirala"user posted image
vceraj mi je bilo mal tezko jo spet pustit, ker zdaj bo za mal vec cajta. tko da sm je na hitr polupckala in sla ker mi je na jok slo.
danes sem kot zombi, ker sem prisla v dublin ob 22in potem se pelala do limericka skoraj 3 ure....
D je fajn,prej smo "cvekali" in posiljali lupcke na skype-u,ona se samo smeji. no to je fajn, da njej ni hudo.

drugac, sam na hitr sem nekaj prebrala. kaj spet so bolancki? uff!user posted image user posted image zdaj vas grem mal spet prebrat, ker prej so mozgane ble na "off"

a ja Kat - super kuhinja!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem