writing-img

RE: Mariborčanke,11.del

clock-img

02.07.2010, 14:05

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Sami in Koala lepo je bilo se vaju spoznat ,user posted image dete spi,moj pride zdaj na kosilo, tako,da picim do konca pripravtuser posted image

< Sporočilo je popravil Sacherca -- 2.7.2010 14:06:20 >

clock-img

02.07.2010, 15:35

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Ojla!

Ja,mi pa smo domov prišli,pa sta Maks in Lea prvo v bazen letela,stara pa kuhat s Saš-em.user posted image user posted image user posted image Pol smo se najedli,pa šli spat.Zaj pa sma s Saš-em v dnevni že,Maks pa še spi.Bogi,ma neki čudni dan danes.user posted image user posted image user posted image

Sami,Koala-lepo vaju je bilo spoznat.Sta fajn deklini.Upam,da se bosta večkrat pridružle na kaki kavi.user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

02.07.2010, 15:37

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Tak albuma sta nareta.

Ali kot bi rekla moja tašča:glej,kak si me grdo slikalauser posted image ,zaj pa taaak debela zgledam na sliki (drugač pa taka suhica)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma daj nehaj...no....user posted image čist okej deklina siuser posted image

Se strinjam!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

02.07.2010, 15:39

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

pa še poleg "hude tete" sem sedelauser posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image ..ne morem da se nebi režalauser posted image

Enako. user posted image user posted image user posted image

user posted image
Jaz mislim, da je tota vaša "huda teta" samo fora za strašenje novink. user posted image
Al pa še bo Matcar pokazala svoje zobe. user posted image

Ma,kaka huda teta!Dajte,no,babe! Jaz sem čisto vreji baba,z malo več lauženki...Pa pustim se ne nobenemu!user posted image Drugače pa sem vedno pripravlena pomagat vsakemu,če je le mogoče.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

02.07.2010, 16:28

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: matcar
Ma,kaka huda teta!Dajte,no,babe! Jaz sem čisto vreji baba,z malo več lauženki...Pa pustim se ne nobenemu!user posted image Drugače pa sem vedno pripravlena pomagat vsakemu,če je le mogoče.user posted image
[/quote]
Nič se zdaj ne zgovarjaj,kar je res je resuser posted image user posted image
Res si HUDA ampak zelo v pozitivnem smislu,prav en tak multupraktikuser posted image user posted image user posted image s polno funkcijami( zadolžitvami).

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

02.07.2010, 16:34

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

user posted image user posted image user posted image za albumček ly117! Zgleda prav luštkano. Otročeki pa tudi srečni! user posted image

clock-img

02.07.2010, 19:37

clock-img

katy83

pencil-img

6488

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

pa še poleg "hude tete" sem sedelauser posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image ..ne morem da se nebi režalauser posted image

Enako. user posted image user posted image user posted image

user posted image
Jaz mislim, da je tota vaša "huda teta" samo fora za strašenje novink. user posted image
Al pa še bo Matcar pokazala svoje zobe. user posted image

Matcar sicer sem te uspela do zdaj samo 1x videt, ampak sploh ne dvomim v to, da si čist vreji baba. user posted image user posted image user posted image
edino kar ne vem, kaj za vraga so to lauženki? user posted image

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

Otročki že spijo...jaz pa bom malo jesensko pripoved gledla, pa malo fuzbaluser posted image ......pa malo rruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

lauženki? user posted image

otrociuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

02.07.2010, 19:38

clock-img

katy83

pencil-img

6488

btw,  slike so res superuser posted image , razen 2 na katerih sem jazuser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Matcar sicer sem te uspela do zdaj samo 1x videt, ampak sploh ne dvomim v to, da si čist vreji baba. user posted image user posted image user posted image

prava asica jeuser posted image

clock-img

clock-img

katy83

pencil-img

6488

otrociuser posted image

aha...user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.07.2010, 19:39

clock-img

katy83

pencil-img

6488

user posted image

clock-img

02.07.2010, 19:42

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

revčike...se mi prav smilita,ko že spita,samo sta bile take tečke utrujene,smo še popoldne fajn turo naredile......bomo pa jutri nadoknadli šetnjo po lentuuser posted image

clock-img

02.07.2010, 19:44

clock-img

katy83

pencil-img

6488

preden grem malo pospravit po bajti, vam moram povedat kak me je dans ena baba razpizdla pri frizerki:

Kot sem že povedla, sem mela malega zraven, pa ga ona pogleda pa reče: Kak je rjavi, kaj ga maš kr na soncu? (halo? kr tikamo se pa to?) Pa jaz rečem, da ne, da se je že rodil bolj temne polti, da pa sva dosti zunaj, ampak v senci. No, pa ona tak z okami zavije, pa reče, pa kaj ti veš, da otrok do 1 leta ne sme bit na soncu? user posted image
no in ko sem že mislila rečt, da je to moj otrok in da je sploh ne poznam kaj mi gnjavi mi reče: Kaj dojiš? pa jaz ono šokirana, pa rečem, ne več. In ona meni nazaj: joj, joj, to pa ni dobro. user posted image

Mislim, pa katastrofa no. user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.07.2010, 19:45

clock-img

katy83

pencil-img

6488

revčike...se mi prav smilita,ko že spita,samo sta bile take tečke utrujene,smo še popoldne fajn turo naredile......bomo pa jutri nadoknadli šetnjo po lentuuser posted image

ja, sonce, šetnja, igranje to je verjetno super kombinacija za tečnobo

clock-img

02.07.2010, 19:52

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Kot sem že povedla, sem mela malega zraven, pa ga ona pogleda pa reče: Kak je rjavi, kaj ga maš kr na soncu? (halo? kr tikamo se pa to?) Pa jaz rečem, da ne, da se je že rodil bolj temne polti, da pa sva dosti zunaj, ampak v senci. No, pa ona tak z okami zavije, pa reče, pa kaj ti veš, da otrok do 1 leta ne sme bit na soncu? user posted image
no in ko sem že mislila rečt, da je to moj otrok in da je sploh ne poznam kaj mi gnjavi mi reče: Kaj dojiš? pa jaz ono šokirana, pa rečem, ne več. In ona meni nazaj: joj, joj, to pa ni dobro. user posted image

ti pa kar tiho bila?user posted image

clock-img

02.07.2010, 19:56

clock-img

katy83

pencil-img

6488

no, to sem pa jaz. Tiho kot miš, pol pa klejem kak sem nora. Mi pa čez nekaj časa ven vdari, pol pa boljše da se oseba umakne, ker ko začnem metat nazaj sem kot user posted image .
Tipična škorpijonka: čakam, čakam, ko pa pičim, pa ni pomoči. user posted image

clock-img

02.07.2010, 20:04

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

op...škorpijoni pa so nevarni..jauser posted image

clock-img

02.07.2010, 21:02

clock-img

matcar

pencil-img

25199

no, to sem pa jaz. Tiho kot miš, pol pa klejem kak sem nora. Mi pa čez nekaj časa ven vdari, pol pa boljše da se oseba umakne, ker ko začnem metat nazaj sem kot user posted image .

Jaz pa bi se tak razkurla,da meni kaj takega reče!!!user posted image user posted image user posted image Samo ti si že videt bolj mile narave!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

02.07.2010, 21:03

clock-img

matcar

pencil-img

25199

op...škorpijoni pa so nevarni..jauser posted image

Tak ne,ko kozorogi!user posted image Ti lahko moj ded potrdi!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

02.07.2010, 21:04

clock-img

matcar

pencil-img

25199

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

02.07.2010, 21:06

clock-img

matcar

pencil-img

25199

otrociuser posted image

aha...user posted image user posted image user posted image

Ja,al pa fačeki!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

02.07.2010, 21:11

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Tak albuma sta nareta. Videt se bo pa dalo samo prijateljem, tak da tiste ki še niste prosim potrdite, če sem pa kero ven spustla pa me naj sama klikne.

A sem lahko jaz prijateljica?user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

02.07.2010, 21:11

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Babe,pa mene res meče 100/h.Zaj mi je na misel prišlo,da bi se zmenle,pa šle en petek al pa soboto zvečer ven-SAME!Da ga malo razturamo! Že dolgo nisem bla nikjer!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem