writing-img

RE: Mariborčanke,11.del

clock-img

26.06.2010, 07:59

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Nič picike, grem malo pogledat kak je v spalnici na dormeu ležat user posted image .

botrca kaj se te hvališ z dormeomuser posted image user posted image user posted image user posted image

moram delat malo reklame, če je tako fajn spat na njem user posted image user posted image user posted image   

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

26.06.2010, 08:02

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Jutro user posted image

Jutranja kava,računalnik,mularija brenči tam nekje okol glave,možek v službi...
čisto navadno sobotno jutrouser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

26.06.2010, 08:08

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Drage moje,bilo je prijetno klepetat z vama,ampak mojuser posted image je zaspal,sama pa se bom šla malo družit s Alexom C.

Kar dva maš al kakouser posted image ?

Jap,pa obadva mam skoraj enako rada,sem ugotovilauser posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

26.06.2010, 08:08

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Jutro. user posted image

Mi smo že tudi od 7 pokonci. Ata v trgovini mali okoli mene skače, jaz pa na jutranji dozi.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

26.06.2010, 08:09

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Drage moje,bilo je prijetno klepetat z vama,ampak mojuser posted image je zaspal,sama pa se bom šla malo družit s Alexom C.

Jap,pa obadva mam skoraj enako rada,sem ugotovilauser posted image user posted image user posted image

Samo eden je sigurno bolj koristen kot drugi. Ali se motim.

clock-img

26.06.2010, 08:10

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Dobro jutro tudi od mene user posted image

Midva z malim pokonci, moj se v sluzbi....Greva pol z malim k najboljsemu sosedu,da nekaj na zar vrzemo...

clock-img

26.06.2010, 08:14

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Je,ja.Totega smotanega Crossa nikak ne morem pripravit do tega,da bi posodo pomil...

clock-img

26.06.2010, 08:19

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Je,ja.Totega smotanega Crossa nikak ne morem pripravit do tega,da bi posodo pomil...

Saj sem vedla.

clock-img

26.06.2010, 08:57

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

moram delat malo reklame, če je tako fajn spat na njem user posted image user posted image user posted image   

uh, jaz pa se nea naspim na dormeu. Ni šans. Medtem ko pa moji doma in Lija spijo kot veliki user posted image

clock-img

26.06.2010, 09:00

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Dobro jutro.

Mah, včeraj bilo vsega enostavno preveč. Lija je padla na rob mize v dnevni in si presekala čelo oz. fajno buško dobila. Takoj sem ji namazala z margarino pa led gor dala, tak a modro nima nič, samo črta se vidi. Naredila sva napako, da je nisva pelala h zdravniku user posted image . Ma celo noč sem bila gor in jo opazovala, če je kaj narobe. Tak da sem danes kot zombi.

Zdaj pa šibamo dude kupit pa malo na sprehod, pol pa tak šibam delat.

Lep pozdrav vsem.

clock-img

26.06.2010, 09:09

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Žalostno jutro.user posted image  Sem izvedela, da mora mami v ponedeljek peljat Kinga (našega zlatega prinašalca) uspavat. Je že čisto bogi.user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

26.06.2010, 09:15

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Žalostno jutro.user posted image  Sem izvedela, da mora mami v ponedeljek peljat Kinga (našega zlatega prinašalca) uspavat. Je že čisto bogi.user posted image user posted image

marta user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.06.2010, 09:19

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dobro jutro.

Mah, včeraj bilo vsega enostavno preveč. Lija je padla na rob mize v dnevni in si presekala čelo oz. fajno buško dobila. Takoj sem ji namazala z margarino pa led gor dala, tak a modro nima nič, samo črta se vidi. Naredila sva napako, da je nisva pelala h zdravniku user posted image . Ma celo noč sem bila gor in jo opazovala, če je kaj narobe. Tak da sem danes kot zombi.

Lep pozdrav vsem.

tasa user posted image user posted image user posted image user posted image za Lijo.

Ne si očitat,ker je nisi peljala k zdravniku,ti naši mali bauci so bolj žilavi,kot si mislimo.Lepo jo opazujte 72 ur,zaradi pretresa možganov,upam in verjamem,da bo vse vredu...

clock-img

26.06.2010, 12:54

clock-img

botrca

pencil-img

14679

marta user posted image user posted image user posted image user posted image

podpis!

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

26.06.2010, 12:54

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Dobro jutro.

Lep pozdrav vsem.

tasa user posted image user posted image user posted image user posted image za Lijo.

Ne si očitat,ker je nisi peljala k zdravniku,ti naši mali bauci so bolj žilavi,kot si mislimo.Lepo jo opazujte 72 ur,zaradi pretresa možganov,upam in verjamem,da bo vse vredu...

se strinjamuser posted image

clock-img

26.06.2010, 13:02

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

26.06.2010, 13:03

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

marta82 user posted image tudi od mene user posted image

Tasa ne se sekirat,hitro se lahko vsakemu zgodi...Opazujte in kot je sami napisala,ce bi bilo karkoli sumljivega hitro k dezurnemu. Moja necakinja je 3krat zletela...Enkrat s postelje,enkrat s previjalne,enkrat po stopnicah...Res so zilavi ti nasi mali bauci.

Upam,da ne bo dezja popoldanuser posted image

clock-img

26.06.2010, 13:04

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Naredila sva napako, da je nisva pelala h zdravniku user posted image . Ma celo noč sem bila gor in jo opazovala, če je kaj narobe. Tak da sem danes kot zombi.

ne sekiraj se...v tistem trenutku soi naredila kar si mislila da je najboljše....opazuj jo in boš videla,če bojo kake spremembe(zenice,bruhanje)...

za lijo pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

26.06.2010, 13:07

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Moja necakinja je 3krat zletela...Enkrat s postelje,enkrat s previjalne,enkrat po stopnicah...Res so zilavi ti nasi mali bauci.

M tudi...saj sem še tu večkrat pisala....pa s postle,pa s kinderpeta,pa povsod...
Pa A ko je bila mala,se je v štok zaletela in groza,cela krvava,kot bi je pol manjkalo,jaz v paniki....hitro k na urgencu...,ker je imela malo čelo počeno...pa so rekli,da to ni nič takega,da včasih zgleda huje....(preventivno pa itak glavo slikajo)

clock-img

26.06.2010, 13:09

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Mi nič posebnega....dopoldne štacuna,pa sprehodek......pol sem na hitrco kosilo spocala( riž z zelenjavo,pa kislo zelje zabeljeno in s krajnsko)..zdaj pa smo tak same,je moj šel na trening...zvečer pa tak malo po lentu spetuser posted image ..upam da vreme zdržiuser posted image

clock-img

26.06.2010, 20:21

clock-img

katy83

pencil-img

6488

ku, ku, je katera tu?user posted image

sem prišla malo pozdravit, ker sva s tamalim sama, ata je šel na eno pijačo s kolegom, jaz pa za pc user posted image
nisem nič kaj brala za nazaj, bom jutri al pa v ponedeljek, da še kaj pokomentiram user posted image
včeraj sva bla z mojim v Avstriji, T pa je bil v varstvu pri moji mami. je sicer pasalo malo, ampak nekak sva ga pogrešala user posted image

naslednji teden pa je moj 4 dni fraj, tak da si izborim 1 dan zase - malo šopinga, pa frizer, pa kaka kavica. user posted image

clock-img

26.06.2010, 22:11

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

mi smo maloprej z lenta prišli...smo šli malo jest...bograč in cigansko pečenkouser posted image .......

zdaj pa lepo v miru grem še na sladoled user posted image

clock-img

26.06.2010, 22:14

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

...da si izborim 1 dan zase - malo šopinga, pa frizer, pa kaka kavica. user posted image

pravilno user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.06.2010, 22:15

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

mi smo maloprej z lenta prišli...smo šli malo jest...bograč in cigansko pečenkouser posted image .......

zdaj pa lepo v miru grem še na sladoled user posted image

kakšna pa je to pečenka? Ti si pa res lahko srečna, ješ ko huda uš, pa ob poznih urah a suha kot zobotrebec...user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.06.2010, 22:15

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Pa dober večer vsem skupaj user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem