IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90
Evo, se že usajam na forumu Oktobrčki2010. Ne vem kaj so eni ko Sandra, da ne znajo sprejemat raznih mnenj in kritik.
A ne da
tincy 
. Tisti komentar sem ti napisala izkljucno za to, da reflektira tvoj odnos, pa te je takoj zapeklo, da te nekdo kritizira. In po vseh pricakovanjih si morala to raznest okoli, s cimer si samo potrdila moj point. Si prisla lizat rane sem s sinfanjem za mojim hrbtom?
Saj se lahko javljas pri nas, sam potem tudi pozri kritiko kot velika punca.
aninchy vse oktobrke smo mamici povedale, da se je napacno lotila zadeve in poskusale svetovati drug nacin. Moti nas pa to, da so zacele uletavat random bejbe s foruma, ki so morale prebirati prav vsak nov post na vseh forumih, da so sploh to izvohale in zacele pljuvati po njej in jo obtozevati, da je ena druga uporabnica ki je nevemkdaj nekaj pisala o dvojckih in take bedarije. Ko smo naenkrat imele 5 takih zensk gor, smo jim zatezile, da nam kvarijo temo in so sle odpret novo temo namenjeno pljuvanju. Samo se kar niso nehale na oktobrke hodit s tem namenom. Pa mi reci, da to ni srednjesolski pristop? Na koncu so se vse tako obrnile, da oktobrske mamice ploskamo pocetju mamice z dvojcki. Pa ce vse mislijo, da rabi pomoc, zakaj jo se bolj dol tolcejo?