Midva tudi razmišljava, da bi vzela voziček 3v1. Se mi zdi strašno fajn, da ima tudi košaro, sploh tako, ki se da enostavno sneti. Jajčko bi pa uporabljala za v avto ali pa bi jo ven snela za kam na obisk. Tudi meni se zdi to najugodnejša varianta.
Cukica upam, da ti bo znesla ta dijeta - jaz bi bila kar naprej lačna, čeprav bi nujno rabila kako tako dijeto, saj te prekašam za 4 kg. Sem pa tako jezna na domačo vago, da bi jo kar skoz okno zabrisala. Zjutraj sem se zvagala (na tešče) in mi je pokazala 73,5. Seveda me je spet totalna panika, ker sem se ponovno zredila. Potem sem se zvagala po kosilu in mi je pokazala 72,5

No in zdaj naj pa vem kaj je taprava teža. Totalna groza. Bom kra verjela tamali teži, ker drugače se bom čisto zasekirala. Če je tako sem se zredila od prejšnjega pregleda 3+ in čeprav je grozno je vseeno napredek, ker med predprejšnjim in prejšnjim pregledom sem pridelala +5. Zdaj pa moram še zmanjšati drugače bom tudi jaz slišala drugi teden na pregledu.
Jaz še nisem nič kupovala, se še kar ne upam. Uf to vraževerje je od

Čeprav se mi zdi, da bo treba drugi mesec že kar začeti, ker nikoli ne veš kaj se pripeti in če te slučajno prehiti potem bo strašno norenje za vsemi zadevami.
Dobrodošle vse novinke
Punce uživajte in pojdite kaj na sonček, jaz le še čakam, da pridem moj dragi domov in potem peljeva kužka na sprehod.