Helou!
Teyla, groooza!!! Mi smo HB visoko nad vodo, ampak.... Pa baje bo čez noč še huje
Upam, da vama vsaj avto uspe kam na varno spelat. Pa da vam kleti ne poplavi. Miljon
in
.
Hel32 jaz sem tut že kar na pogradu oči imela, sam je mišek glih tolk star, de bi skoz nekam lezu in me je lojtre kar strah. Sem se odločila, de zdj eno "obično" kupimo, ko bo pa naslednji na vrst pa pograd pade
. Tvoja punca je pa itak že tolk velka, de lohk zgori spi, ne
.
Kozmetika: mi imamo za ritko "Hladilno mazilo" Gorenjskih lekarn, je zakon, vsaj nam, če že dobi kdaj rdečo ritko (bolj kisel kakec npr.), se mi zdi, da ta krema pomaga clo hitreje kot Bephanten. Šampon pa Nivein nek otroški, brez vonja, mi gredo parfumi na živce
. Fiziološka je za nos res super. Pa negovalno olje pride prav za temenca, čeprav je tut oljčno (sploh kakšno res "naravno") olje tut OK.
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
... ampak kaj ko potem vedno gledamo tiste, ki imajo več, ki jim je nekaj uspelo in se potem še bolj ženemo ... Taki pač smo.
Sej tut zato se je treba včasih mal ustavit in bit vesel, da imamo toooliko vsega že samo s tem, ko so te "osnove" pokrite. Ni vsem dana ta sreča. Pa tako hitro jo lahko zgubimo. Jaz si s takim pomagam, ko me "tema" napade, ko se mi zdi, de kaj vse bi še morala kao imet, pa se spomnim, de imam na srečo itak že vse. Pa nočem težit zdej neki, sam nekam "romantična" sem zadnje dni, tolk slabega se prebere, da se mi je očitno obrambni mehanizem sprožil

.
Ninchi, tale projekt "papirnata torta" je pa v temu dežju prav lepo optimističen!!! Kar tako naprej

! Pa toplo se obleci

.
Upam, da ste vse OK, kljub temu dežju!