En lep pozdrav od mene
Berem, da ste ene prav pridne z nabavljanjem stvari za novorojenčka, mi imamo več ali manj že vse doma, je pa očka šel danes v YJSK nabavit nadstropno posteljo in jogije
za starejša dva, upam, da bo mičken spal lepo, sicer moremo še dodatno varovalo kupit, uno, mrežasto, tadolgo, ker se res, včasih tako premetava, da je joj.
Črne misli, ma ja saj, mene tudi občasno preletavajo, to je za
čist normalno, po navadi, če dolgo ne čutim kake brcike, ali pa čez dan itak ne, ker nimam časa, potem zvečer, ma saj bo vse v redu, verjemite mi, vse bomo rodile zdrave februarčke
Še nekaj glede kozmetike, prisegam na MUstello, je, sicer malo dražja, ampak saj ne mažeš otroka ne vem kako na debelo, zase tudi uporabljam MUstelino kremo proti strijam, druge kremo se mi zdijo čist preveč dišeče, preveč imajo parfuma, ta pa zelo draži občutljivo otročko kožo.
Pa tudi Niveina kozmetika ni slaba. Dobro je imeti doma tudi Bepanthen mazilo za vneto ritko, obstaja tudi Sudocream krema, ki je tudi zelo dobra za po vratu mazat malčke, pa ampule s fiziološko raztopino pridejo vedno prav za izpiranje noska, naši bojo rojeni bolj pozimi in kaj hitro se lahk nahladijo, no, če se še kaj spomnim, pa napišem!
Nina33 lepo si to napisala, res, včasih nismo zadovoljni s tem kar imamo, glavno je, da imamo streho nad glavo, da nas ne zebe, nismo lačni, in se imamo radi!
En lep deževen dan, grem malo bajto pospravit, mali mi je nardil celo bombo