Čer, čveke
!
Od vsega kar ste napisale, mi je samo sladko v glavi ostalo
, sem si šla po Nutello, de bom zdržala. Grem pogledat še enkrat , kaj vse sem hotla pokomentirat
.
Jo@n,
za tiptop izvid
.
Valek, pobi so prav super
, sploh pa noben (no, razen 3D) UZ ni pomoje čist 100%, poznam eno, ki so ji na vsakem UZ drugače rekli
. Tko, de bomo tut mi vseen imeli eno ime še za punčko v rezervi.
Lil_, super za rentanje
zadevic
.
Tanjuši, kako si/sta? Očitno nimaš še nobenih rezultatov
Saj običajno je to dober znak, če kaj ni OK hitro pokličejo/sporočijo.
Banjica: pr nas kopalnica ni bila nikoli opcija, ima celih cca. 1,5x1,5 m, nad pralnim je bojler pa mal za sušit, pa še vlažna in hladna je bolj kot vsi ostali prostori. Mize (še vedno) nimamo
, jemo kar za pultom (no, to bomo popravili kmalu, upam), tako, da smo se kopali kar v "spalnici" (prehodni sobi v kateri spimo zaenkrat še vsi, se mali seli drug teden
). Imamo banjico in stojalo zanjo. Banjica je bila čez dan na vrhu omare, stojalo zloženo in pospravljeno med posteljico in omaro - se sploh ni vedelo, de imamo kej za otroka kopat
. Imamo tudi cev za vodo ven spustit, da se jo je lepo v lavorčku odneslo v WC. Ko je začel preveč uživat v kopanju (beri. špricat, vstajat...), se je preselilo kopanje v tuš kabino (dava nedrsečo podlogo spodi, pa sedi v tistih 5 cm vode in se tušira
) . Sestavljeno zgleda prbližno takole, mi imamo rumeno, pa en čist navaden ajmarček spodi
:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165270
Glede spanja v postelji s starši: mame se hitreje navadimo (pač zaspiš zraven, pa če bi še rajš bil buden
), nikoli ni bilo nič panike, le moj
je spal kot en kip, se še dolgo potem ni upal kej preveč premikat v spanju
. Smo se res trudili, da ni prišlo to skupno spanje v nek ritual, če je le šlo, je spal v svoji posteljici čisto zraven najine, in ni nobenih težav bilo s tem (v smislu "razvajenosti") - ko/če je kaj narobe, zaspi včasih pri nama (ravno zadnjič npr.), a je še bolj nemiren kot v svoji posteljici pa ga lepo prestaviva, ko +/- trdno zaspi. Če je pa zdrav pa itak noče pri nama ležat
.
Nevarnost, de neha dihat, je menda le prve mesece, potem ima že razvit "varnostni sistem" in se niti v globokem spancu (samo v tej fazi je to možno, de neha dihat) to ne zgodi več - vsaj tako nekako sem jaz to razumela. Pa baje se, če spi pri mami (in pri nas je tko bilo na začetku, ker enostavno ni šlo drugače), to niti ne dogaja, ker nikoli tako globoko ne zaspi v tem primeru, da bi pozabil dihat - če že, ga mama s svojim dihanjem "spomni". Sem en (velik) konc komplikatorja po naravi, pa mi ni na kraj pameti padlo, de bi se (še) s tem obremenjevala. Že tko imamo dost "dela" na štartu z vsemi skrbmi (no, sej te skrbi se nekak kr ne končajo, zato jih je pa sploh fajn mal na špagci met
)
S suho kožo (HB) nimam težav (prej obratno), lahko samo uspešno "mastenje" želim
.
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa
...rektalno pa je meni grozno merit, mi je blo hudo že ko sem morala svečko za vročino dat :( se izogibamo če je le možno!
Se strinjam, de ni glih fletno. Zato je pomoje pametno ne paničarit preveč, takrat, ko pa res zgleda, da ima visoko pa jaz rada 100% preverim - pač rektalno, tako hudo pa tut ni, se mi po svoje svečke hujš zdijo, pa še "pokakajo" jo zelo radi pa imaš še enkrat "delo"

.
Cukica pridna! Pr nas pa bol domače sadje laufa, zelo redko kaj kupimo, pač tisto, akr pr nas ne raste

.
Hel32, sej se mi tvoj G po svoje smili (res ni fajn bil bolan), a se mi ti še bolj. Naj ti čimhtreje mine tale cajt. Pa lepo, de so te vsaj poklicali.
Duda: kot sem si na štartu včasih želela, de bi jo mali hotu kdaj namesto mene, sem zdej vesela, ker se je ne rabi odvajat. Upam, de jo čimprej "pozabi", men bi se tut kr smilu verjetn

.
IZVIRNO SPOROČILO: iluzija
No jaz pa komaj čakam da bo ura 15:00 ker imam M, JUHUUUU
Vam poročam kako je bilo
No, le poročaj

.
Matične celice: sem za javno, morm pa še mal preštudirat vse - hvala za info!
Albumi: veliki brat: brez - mali brat: brez - vsi nadalnji bratci/sestrice: brez

Imam pa zapestnico, pa popkov štrcelj, lask še nisem strigla... Tko, de neki bo... Dnevnik pa tut še pišem, ne ne vem kaj, al ga

.
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka
Jst mam pa suho kožo na prsnih kolobarjih ...
S fanti bo manj takih stroškov - tiste ki pričakujete fantičke.
No, tam mam tut jaz suho, si jih namažem z eno kremo otroško iz DM - ko se glih spomnim oziroma ko je res že moteče

. Pa se strinjam, de bo s fanti manj takih stroškov, čeprav jih pr nas tut jaz nimam kej velik, sem prelena za te hece

. Pa zanč sem pozabila komentirat vprašanje tvojega sinka, kje maš vrata

Ma, so izvirni teli naši

.
Eko, zdej sem pa že tolk naklofala, de ne vem več, kaj sem že komentirala in kaj (če sploh še kaj) bi še pokomentirala

. Tut moj spomin je bolj... se mi zdi, de je ena zanč enga crknenga kona omenjala - no, neki tacga
Lep četrtek vsem, bi lohk že kar jaz jutranjo

servirala, sem opazila, de sem ponavadi ta zadna kle gor. In mam take dolge monologe poj

!
Lepe sanje do jutra!
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 29.9.2010 23:46:26 >