lil_ dobra ideja za kopanje na mizi. Po mojem bova tudi midva tole prakticirala, ker je višina bolj primerna kot če daš banjico na wc. Pa še bolj stabilno je verjetno.
valek čestitke za
Je pa najbrž res šok, ker si se prej pripravljal na
, ampak važno, da je vse ok
Sladko: to tudi meni ful paše, ampak se res provam držat nazaj ali pa jem kakšne stvari, ki so manj sladke (ne ravno ene čokoalde na dan)
Tako da včeraj sem naredila mafine iz ovsenih kosmičev, ki so manj sladki, da sem se vsaj malo potolažila
Skupno spanje: kolikor sem jaz prebrala literature (lastnih izkušenj pač še nimam) je manj nevarno, da pride do zastoja dihanja, če spi
poleg mamice. Ker je baje res to, kar je napisala Nina33, da mama s svojim dihanjem nekako spomni otroka, da mora dihati. Pa tudi to, da bi otroka zadušila pod seboj ni nevarnosti, razen če si pijan ipd. Pri nama načrtujeva, da ne bo spal na sredini, ampak na moji strani. Nisva se še odločila ali boa posteljo nekoliko pomaknila k zidu ali pa bova namontirala ograjico, da ne bo
padel dol. In še to: ne vem zakaj bi bilo spanje v skupni postelji razvada
po mojem je ja lep občutek, ko se zjutraj zbudiš in vidiš
ob sebi, pa še nočno dojenje je za oba veliko lažje. No, samo moje mnjenje
cukica res si zgodaj vstala! Upam, da si potem še kej zaspala
Sicer pa pridna, da že rihtaš stvari za
na polno! Meni se tudi še zdi, da imam še veliko časa (čakam na tisti velik trebuh, ki me bo spomnil na to, da sem noseča, ker zdej kar pozabim občasno
). Tako da nimava še ničesar zrihtanega za
... sej bova
sara1986 kaj nam delaš skomine s tekimi posti?!
Isofix: to pa nisem vedela, da obstaja toliko različnih varijant. Midva se nisva še odločila kako bo s tem. Varnost je vsekakor na prvem mestu pri tem po mojem.
Uživajte!