IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha
Nina33 Kik nima niti ene rumene kaj sele zelene stvari!!! Sem ze precekirala 2 x :/ Edino Leklerk ma take nevtralne lepe... sive, rjave... :) Mnja pa BC ima rumene zabe in pajacke :) Sicer je rdeca ok, ampak, kaj ce me presenetijo pa bo dedc! Kolegici so do 7 mesca zatrjevali puncka 100 %!! in kaj ma zdaj?? pubeca! se dobro da je kupovala vse zelo nevtralno :)
Ma, čudno, bom še kle v KR mal pogledala v Kiku za male (čeprav vem, de ti bol Avstrijo hvališ

). Drgač pa....RDEČA JE TUT ZA FANTKE.

Hudirja no

. Naš ma tako lepo rdečo (res rdeče rdečo) jopo za 2-4 leta kupljeno na deškem oddelku, če so še keri dvomi

. Pa palerino ma tut rdečo, s pikapolonicami, rdečimi s črnimi pikami

, ta priznam, de je bila verjetno mišljena za punčke, ampak... Da o raznih štumfih/žabah rdečih ne govorim. Pa itak je rdeča njegova omiljena farba (sumim paradižnike, ker jih obožuje

)
Mišyka, čimprej se pozdravi

!
Maurica, kaj pa "Ejga!"

A jo res tko po gorensk tolčem

Sicer so mi na faxu tut tko pravli, sam men se še zmeri ne zdi

. Kam si se pa prženila? Sej Ljubljana še ni na Gorenskem, ne

?
Cukica, a ti bi pa kr kuj februar

Ne, sej razumem, sam men gre pa tole tko hitr... Bo treba spet kmal poj novga naročit
Tretjedete, ne nisem, sam pametujem rada

. Mi je bla pa od nekdaj všeč, sem jo tut na faxu sicer poslušala, sam ni bil to nek res pomemben predmet

. Pa a si ve tale herpes po forumu podajate al kaj? Upam, da se hitr porihtaš, pa ostale tut. Razen če nimate tega zdej namest silikona pa to

. Je lepo videt velike familje, ne? Moj je šesti (6.) otrok, so tekom dvajsetih let "ratval", pa se super razumejo in so zlo povezani (no, za moje pojme, kaj pa edinci vemo o tem). Pa tole z margarino, sem hotla že
Hayabuso vprašat (BTW super, da je že tolk bolš, za 1. svečko mora pa itak kakšen mejkap imet

, naš ga je imal tut, pa za sliko za osebno itak de tut

) - a je puter isto dober? Kt pa nas margarine ni in je ne bo. Taki smo

. Putra pa vedno dost na zalogi

.
FoxyLady super

Za vse, za

, pa mere

, pa pregled...Vse.
Hel32, tebi/vama bomo pa jutri ploskal

. No, v bistvu bo ml aplavza še za tvojga G

.
A Penelope pa ne bo nobena čestitala