Ko smo ravno pri imenih: Julija je tudi punčka od mojga bratranca, ki se je rodila letos začetek leta
tako da očitno je to ime kar popularno.
d3lfink4 midva sva se tudi zmenila, da za fanta zbira on, za punčko jaz. Ampak kot kaže bo fant, tako da se nisva dobro zmenla
Se mi pa za fanta dopade Leo, ampak moj je najdu enga tipa s tem imenom, ki mu je antipatičen, in zato ne more bit Leo.
Druga varianta je Jon, ki je (zaenkrat) všeč obema.
Sicer pa ja, s temi imeni so same težave ... je preveč izbire.
Teyla s to belo pito si mi pa zdej take lušte naredila ... se mi že skoraj sline cedijo
moja mami tudi dela ful dobro, zame pa mislim da bi bilo tole malo prevelik zalogaj ...
jo mamo tudi pri nas čisto vsi radi
Za MŠ so tudi meni rekli isto - da pred novembrom nima smisla. Tako da bova šla novembra, ko se začne na novo. Na pripravo na porod (tisto dihanje ipd.) pa bi lahko že zdaj hodila, ker imamo vsak teden po telovadbi še to, ampak je za doplačat vsako uro po 2,5 €, tako da bom raje še malo počakala, da ne bom ravno bankrotirala
je pa baje fajn po izkušnjah punc, ki že hodijo.
vipercat čestitke za brcike! Pa da jih je tvoj čutil!
Sej baje
čuti kdaj ma roko gor mama in kdaj tata in se drugače odziva. Zanimivo, a?
maurica za današnje kosilo bom jaz kar k tašči uletela, tako da ne vem kaj bomo jedli
sicer pa kakšna ideja: mesna/zelenjavna lazanja, kakšen golaž, razni zrezki s prilogami, zelenajvni riž, riž z gobami, zelenjavna mineštra ipd.
No, upam, da najdeš kaj dobrega, zdravega in všečnega!