Še enkrat čer!
Patrisha a z Rudnikom misliš unga Kika v bližini E.Leclerca? Kt jaz sem pajaca tam kupila, kakšen mesec nazaj cca. Pa sem ga kr za 4-6 mescev vzela, sej verjetn bo mal prevelik, al uni mali so mi res mali
Madonca, se hitr pozabi take stvari
.
Mateyci
za M in pa poba
.
Valek tebi tut z moje strani
za izpit
.
Meta, dobrodošla nazaj - long time no see
. Kako je Lovro v svoji novi sobici? Midva našga še kar "seliva"
, očitno bi ga jaz v resnici kr skoz bliz sebe mela
, se bom mogla bol potrudit.
Hayabusa jaz bi tut mela tako bano
. Sej je fajn bit u bajti (čeprav mali, mrzli in vlažni
, ampak je z leta v leto bolš glede tega), al bano pa res pogrešam... sej ne, de bi se prej non-stop not namakala, sam lohk bi se pa, če bi se hotla. Kle pa lohk po turšk sedim v švoh 5cm vode če čem - no, Šimnu je to čist kul, on bi to skoz
.
Banjica: mi smo pa odtok skoz nucal, mamo tko ozke prostore, de ni šans de z uno banco pa vodo v njej kam prideš, brez poplave seveda.
Tašče: jaz je nimam (verjetno je to dobr
), tast je star in tko, pa se ne vtika v nič. Se mi pa moj
kr mal smili glede tega - ima oba, pa še za moje pojme nista čist...khm.... gladka
. Sej me/nas imata rada, sam sta bolj take egotrip-vsiljive narave, de ju je treba skoz mal nazaj držat
. Še dobr, de sta moja, de mi ni "treba" gobca šparat
. Sta se pa tekom zadnjih dveh, treh let mal skulirala - očitno zaleže kr direkten bit
.
Registrirana, me firbec matra - a si ti tko deleč od "nas" al so tvoji primoženi sorodniki tolk deleč? Sicer piše, de si s Štajerske, sam sej to je lohk tko mišlen, a ne, po srcu (in koreninah)
.
Tamy, kako si se uspela zadržat, de nis kupila bulgurja
. Jaz sem "mal" čudna glede tega - pred leti sem na tržnici kupila malancan, ker mi je bil takoooo lep - poj sem pa doma gruntala, kaj se z njega sploh dela
. No, vsaj kej novga zvem tkole
.
Jo@n, a ti bi tut neki "starinskega", pardon - staroslovenskega
? Jaz tut, sam de hočem še, de ga skor noben nima še (oziroma več
). Mi je en všeč, pa moj pravi, de to pa skor ime ni - pa je. Kt Jakob je men res lep ime, sam (pre)popularen
Al sem smotana, sej vem. Aha, banco mamo pa mi rumeno, oranžne glih niso imeli takrat, jaz pa nestrpna. Pa rumena mi je itak tko lepa drgač, čeprav je tale mi mal "prebleda", če sem iskrena. Zato pa oranžne slikce gor popam
.
Teyla, preživela praznovanje al še praznuješ?
Hayabusa - a si oziroma a še "puščaš"
. jaz za 1.svečko nisem tolk kt zdej za drugo- se pozna, de hormoni veselo sodelujejo
.
Eh, in seveda spet že vse spite (Cukica - lepe sanje
)... Bom pa sama "dežurala". Sem si "našla" ene vile za družbo
.
Lahko in lepo noč vsem!