Teyla zgleda, da nas je kar nekaj, ki se ukvarjamo s takimi vprašanji. Jaz se na nek način ne bojim, da nebi bila dobra mamica a skrbi me kako bo na začetku, saj se mi zdi, da ne bom znala tisto malo bitjece niti previti, niti nahraniti, niti preoblači.... Že nekaj dni se ukvarjam z vprašanji ali moraš bebico po vsakem previjanju preoblači v čista oblačila ali pa jih lahko ima za večkrat in še sto in sto malenkosti. Drugače pa sem prepričana, da nam bo vsem uspelo in bomo dobre mamice. Po moje se je najbolje prepustiti in se sproti vidi kako bo šlo in kako bomo reševali probleme. Prav gotovo bo prišlo do manjših nesporazumov z bodočimi očki a mislim, da se bo dalo vse nekako rešiti. Midva se v 12 letih tudi še nikoli nisva prav zares skregala zato si mislim, da bova že nekako stvari reševala sproti. Se je pa v teh nekaj mesecev izkazal za strašno razumevajočega partnerja, ki mi pomaga, če rabim tako, da vem, da mi bo tudi pri dojenčku pomagal čeprav zdaj pravi, da on tega ne bo počel
Danes sem bila na pregledu in naš pikec veselo raste

Sicer ga denes ni izmeril a na hitro pa sem ga le videla na monitorju. Preveril je tudi velikost maternice in MV, ki je lepo zaprt in zadosti dolg tako, da imava spet dovoljenje za cartanje

Ma saj nama ni problem zdržati brez a če veš, da ti je dovoljeno ti je nakako lažje, saj je to znak, da je s pikcem vse vredu.
Ko me je zagledal dohtar, ko sem sedela pri sestri se je začel smejati in je rekel, da ne bo nič rekel (glede kil seveda), saj je najvažnejše, da smo našli recept kako priti do otročka. No tako, da se mi ni treba več sekirati, da bi me okregali, saj oba s sestro poznata mojo zgodbo in mi privoščita, da je končno uspelo in zaradi tega me raje ne sekirata zaradi nepomembnih stvari. Še posebej je razumevajoča sestra, ker hodi k moji tašči na tečaj klekljanja in ravno tako njej od srca privošči, da bo prvič babica.
Vprašal me je še kako mislim glede bolniške in sem rekla, da bi zdaj res teško delala, sploh ker mi trebuh kar naprej otrdeva in mi je napisal, da predlaga bolniško do konca nosečnosti. Zdaj pa bom videla kaj na to poreče še komisija. Na naslednjem pregledu pa že dobim papirje, da si bom šla urihtati za porodniško. Uf nič mi ni jasno, da bo že tako hitro prišel ta čas, ko bo treba misliti na papirologijo in pa da bomo prav kmalu razmišljale o odhodu v porodnišnico. Zdaj pa bo res čas, da začnemo z nakupi za novega družinskega člana.
Danes sem si zato z mirnim srcem privoščila eno veliko čokolado

, jutri pa spet gledam kaj pojem.
Na srečanje pa moj možek tudi ne pride, ker on res ni za take stvari in mi je že povedal, da tudi če bi ga prosila, da naj gre z mano, prav gotovo ne bi šel.
Punce uživajte pa se vidimo v soboto! Jaz že komaj čakam, da vas spoznam.