Čer!
Zasi, fino za 3D
, že čez 4cm dolg podplatek iii
. Pa upam, de ne bo prehude panike zaradi cukra
.
Ninchi, pomoje ni nč narobe, živahno dete pač (po mamici
)
Glede srečanja - pridem sama, no, mojadva bosta zraven al bosta šla po svoje (vsaj starejši, ni on za takle
). Če bom prišla sevede. In če bomo šli pa če bomo imeli že "ta velk" avto, bi tut Tršica se lohk zraven peljala. Ampak so še čeji tuki (sploh za avto nč kej vzpodbudno še ne kaže). Tko de... Sama pa ne maram glih vozit (zdej v
pa sploh ne), pa še naš mali avto ni več glih 100%, tko de... Mogoče še kera s Krana, za uštopat
Glede strahov glede materninstva ipd. - vse se lovimo (sploh v prvo, jaz sem zihr, de tut v drugo ne bo šlo brez tega) pa vse se ujamemo na koncu. Seveda ne gre brez "napak" in odkrivanja tople vode. Pa atiji morajo biti vključeni - tuki sploh ni vprašanja pomoje. Tko de se tut jaz podpišem pod Tršičin post
. In pa ja, tut meni se zdi, da v zdravem odnosu otrok ne bo nič "pokvaril" - je pa problem, če šele ob otroku ugotoviš, de ni vse uredu v partnerstvu
. Definitivno pa je/bo vse čisto drugače. In utrujenost je
. In če je ati vključen v vse skupi, je utrujen tudi on - naj vas glede
ne skrbi, noben ni "junak" če dneve in dneve ni naspan
, tut desci ne. Aha, pa še to - skrbeti za
je več kot 8-urna služba, med katero maš pavzo za malico pa kufetek (in cigaretek če je tko) - naj se vam vaši
prav nič ne smilijo. In mama (no, pa ati tut
) naj se res ne "lažeta" - žurke (beri - čas zase, kakorkoli preživet) so nujne za preživetje
. Res.
D´ori, glede preoblačenja sem jaz imela v prvo podobne skrbi - pa sem pomislila: še odrasel se ne preoblači non-stop, če je doma in se ne posvinja s čim - zakaj bi moral malo dete, ki je vedno na čistem, preoblačit, če ni umazano? Sploh pa redkokdaj rata (vsaj na štartu), de ni kej polito, polulano ali pokakano - kle poj nekak ni dileme al bi al ne bi
. Se mi zdi, da ima kle okolica dost zraven - kot da je tvoj otrok nek razstavni eksponat, ki boh-ne-dej da bi bil "dva dni zapored" enako oblečen
(če ti rata na njem - no, in sebi- čiste cunje obdržat dva dni - svaka ti čast
). Itak smo pa čisto vse že zdaj popolne in idealne mame svojim
. Vsaj jaz sem prepričana, da na nek način drug drugega izberemo. Pa super za pregled in dovoljenje
. In za idejo - letim po čokolado
, s spanjem to noč verjetno spet ne bo kej prida, ker sem okol pol deetih zaspala za dobro uro in pol in se zbudila ko rožica. Ko bi se vsaj zjutraj tako zbujala
. Eh, kej sem ostala..aaa - čokolada
.
Mirno noč in lepe sanje (pa pust hladilnike na miru, Teyla
)!
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 20.10.2010 23:38:31 >