Teyla tudi sama sem zelo tehnični tip ženske. Midva sva kupila Gorenje, nimam kaj za pojamrati :) Servis vedno dostopen, kvarijo se pa tudi ne, kot se nekatere drage in znane znamke.
Ja jaz sem specifično smer letalstva hotela, vendar v slo nimamo kaj iskati, tako da sem potem naredila kemiji naredila kem. ing., ker mi to ni bilo dovolj, sem se odločila na arhitekturo, kjer spet nisem našla svoje specifične smeri :) Tako, da se bol jasam izobražujem v tej smeri in konstruiram reči.
Ja pri meni je bila mižnost celo takrat še štipendiranja adrije, ker sem že takrat imela licenco oz. več licenc. Vendar je moja mama zelo trda ženska in doseže svoje, je proti temu obrnlila tudi očeta, ki je bil v jugo armiji vojaški pilot, češ ženske piloti, družina, to ne gre skupaj.
Na srečo mam sedaj fanta, mi me prav veselo spodbuja, tako, da hodim zopet na tekmovanja, sicer v Slo niso znana
Vedar, sedaj bo moralo za mojo počakati zaradi moje pikice, zaradi obremenitve telesa, kar so mi zdravniki odsvetovali. Drugače normalno letenje pa še vedno lahko upravljam, acro pa trenutno ne.
Kero smer strojništva pa študiraš oz. si?
Maurica ravno včeraj sva se s fantom pogovarjala, da pozna kar nekaj sodelovk in kolegic, ki so v času porodniške dobile ali menjale službico, tako, da ne obupati. Jaz sicer osebno mislim, da ni nič narobe, če ima ženska prvega pri 30 drugega pri 32 letih, že želi že tretjega pa 34. letih. Poznam kar nekaj primerov in so rodile prez komplikacij ali težav. Sicer ona se je odločila za tri, pozno poročila in je tretje dete povila pri 35. letih. Moramo se zavedati, da sedaj študiramo, nekatere se odločimo za mag. druge za doc. in da veliko težje se dobijo sližbe. Tako, da meni ni nič takega prvo dete pri 30. letih. Sloh, če si zdrav.
Če se ne motem je postalo kar povprečje, da je prvoroska pri oz. že presega 30.letih. Ne obremenjujte se z leti ;) Ker smo prav fletne neglede na starost, pa še redke smo v Sloveniji, tudi dekleta se poredkeje rojevajo ;)
Glede spolnosti, pa nimam želja, se mi zdi, da trenutno jo imam manj, verjetno zaradi bolečin, utrujenosti in slabosti.
Nekaj me zanima, koliko tednov je prvo trimesečje? Do kdaj, je najbolj nevarno, da pride do SS? Po forumih berem, da najpogosteje od 10-12 tedna, me je kar stisnilo
Jaz se pa v tem času igram z lepili in lepim makere, profesorji pa nezastopijo, da nebi smela teh hlapov dihovati. Moram se pogovoriti z G, da nevem nekako opravici, samo, če bodo hoteli upoštevati.
Cukica, super podjetje in kolektiv imaš. Vesela sem, da so tudi taka podjetja.
< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 27.7.2010 12:06:43 >