Suzy29 Potem res ni smiselno, če ti ga je pred 4 meseci vzela.
Jaz sem imela belo rumen tok ter zelo močno vodo. Me je pa očitno čisto na začetku ujela. Rekla mi je samo, važno je, da se otrok lepo razvija in če pride do krvavitve naj pod nujno pridem ali grem na urgenco. Mi je pa razlagala, da rjavi izcetki nu nujno, da so krvavitve ali da bi kazali na SS. Da lahko kljub temu normalno donosiš in dobiš v svoje roke svojo lepo štručko. Pa opozorila me je na zarezajoče pekoče bolečine, da jo moram tudi takoj poklicati.
Drugače sem pa danes ravno o tebi se pogovarjala z mojo mami in mi je razlagala, da ona je imela iste težave, celo krvavitve, pa je mene čisto normalno donosila. Njej se je sicer to vleklo do 4 meseca pa tudi počasi izginili, niso pa nikoli našli vzroka, no tudi niso iskali, je imela pa strog počitek. Tako, da vem kako je da vse pomislimo pesimistično, vendar se prisila, da boš pozitivno gledala. Mogoče še to lahko je samo vraža, rekla ne bom pa nič, včasih so rekli, da nosečnica pa mačke in ptiči ne gredo skupaj. Češ, da nekaj prenašajo, kar škoduje nam, sicer za mucke vem za ptice pa ne. Mam pa doma sama oboje
Trsica Sučustvojem s teboj.
Bi te kar stisnila pa stabo jokala
Boš videla kako lepo bo, ko ju boš imela v rokah, boš na vse pozabila. Mogoče nebi bilo slabo, da bi poklicala G in ji povedala, da se ti slabša in da imaš hude slabosti. Vem, da nosečke, ki imajo slaboste tudi po 3 mesecu in če je neznosno, dobijo bolniško in počitek, ti imaš pa v sebi le dva in je za tvoje telo velik napor. Joj se mi smiliš
Drži se!
< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 1.8.2010 18:03:38 >