Čao bejbike!
ooo, bella. čestitam, če ti je res uspelo, jupiiii!
Čestitam tudi k poroki
To pa je neki - poročno potovanje in bebika, zakon! Sporoči, če je za ziher ...
Klara 1, sočustvujem tudi s tabo in s tvojimi slabostmi, boga revica ... upam, da res čimprej mine ...
Tamina, ti se pa nič ne sekiraj, da si tko hitro povedla, verjamem da ti je težko bit tih
Sej men tud, ker sva se trudla kr neki časa, zdej sem bla že naročena na neplodnostne raziskave, tko da sem bla že čisto v depri
, potem pa dva dni pred tem datumom zagledam
! Nisem mogla bit srečnejša!
Nos. znakov nimam še nobenih, sploh nič ...
Da vam povem še tole ... v soboto zvečer sem začela krvavet, ne preveč, samo na hlačkah sem videla nekakšen rjavo-rdeč izcedek, tako kot recimo beli tok. Nisem zganjala panike, in sem šla spat ... potem pa zjutraj, ko sem šla na wc, prav rdeča kri ... Sem se ful ustrašla in sem rekla mojmu, da bi šla do dežurnega, ker me je ful strah, če je kaj narobe ... sva bla pa iz sob. na ned. pri prjatlih na vikendu, smo meli piknik in sva tud tam prepala ... tako da sva potem prišla okol treh nazaj domov in sva šla direktno k zdravniku.
Takoj sem dobila napotnico za na ginekologijo za ultrazvok, ker bi lahko bil tudi ss ali pa kaj takšnega ... lahko pa tudi nič. Mi je dežurni rekel, da lahko da bom kar v bolnici ostala ... in me je res že grabila panika, moj dragi je bil pa itak že od začetka čisto zelen
Potem sem šla tja na UZ, kjer me je zdravnica pregledala s tisto "lučko na palčki". Na srečo ni bilo nič hujšega. Rekla je, da je nosečost ohranjena, da se plod lepo vidi, da se vidi tudi da mu lepo bije srček in da je zaenkrat vse ok. Hvala bogu!
in ja, zdej sem predčasno vidla še mojo pikico, hihi ... Rekla je, da se vidi tudi krvavitev, ampak da zgleda vse ok. Da naj počivam, ampak res zelo veliko in samo počivam. Pa da če sem v službi, da moram nujno na bolniško in da če se ne izboljša ali pa krv. celo napreduje, da morem takoj nazaj ...
Ampak mi je rekla, da v nosečnosti ni nobena krvavitev normalna in zato je treba vedno pogledat za kaj gre ...
In vsi so bli zeeelo prijazni, tak da sem bla kr malo presenečena, res so bli vsi ful ok.
In jaz sem se tud malo pomirla ...
Danes je "samo" še malo rjavega izcedka, drugače pa zgleda, da se bo res umirilo ...
Pazite nase in naužijte se sončka, papa