Oooo, kok lepo! Teyla, čestitam, sej bo vse ok, boš vidla
HoneybeeMaja, sej sem vedlaaa
Ja, čestitam tud teb! Kak je odreagiral dragi? Ja, glede strahu ... pa mislim, da smo vse vsaj čist mičkeno prestrašene (sploh tiste, ki smo 1.
), ampak zraven tega pa še neskončno srečne!
Ja, jaz sem jemala folno že prej, ampak ne čisto redno ... tako na 1-2-3dni, ker sem že malo voljo izgubila, ker dolgo ni blo nč, pa sm misla, da nama še itak, očitno, kmal ne bo uspel ... No, potem, ko sem zvedla, da zdej pa je to to, pa zdej jem vsak dan - mam pa CentraMed Mami, ki ima še vse druge potrebne vitamine in minerale in mi je g. rekla za te, da so kao ok, tak da mam že skoz te.
Jst sm pa mojmu "povedla" tko, da sm zavila CB test in naredla sem mu tako mini kartico za v denarnico - na eni strani roza barve, na drugi modre ... pa napisala sem mu neki tem stilu, ... "_________, zdaj gre pa zares - čestitam, ati boš" ... na drugo stran pa: "ja, prav si prebral, čisto pravi "fotr". Pa podpis: "tvoja ________ +1". Pa sm še to zavila in mu nastavla
Itak je takoj vedu za kaj gre in je skaku od veselja ... pa kr v trgovino si je šou po 2 pivi, ker je reku da more zej nazdravit (sicer sam s sabo, ampak ok)
Ninchi9, ful lepo, da si vidla pikicoooo oz.
Jst pa srčka nisem vidla, k je bil monitor stran od mene obrnjen ... mi je zdravnica sam povedla, da se vidi ... A si slikco tud dobla? Am ... veš kak, jst sm u bistvu na trenutke ful tečna zdle dva dni ... kr neki skoz težim, da sm že sama seb mal tečna
ne vem al so hormončki al je ta strah glede krvavitve al mam pa pač slab dan
upam, da čim prej mine ... sej pr teb bo tud ziher ful hitr minil