IZVIRNO SPOROČILO: maurica
ojla punce,
evo mene z dopusta, sveža in spočita :) super je blo! vidim, da ste se kar naklepetale in prav je tako!
najprej, pilotegirl, sem vesela, da se je uredilo, sem res mislila nate!
cukica, mi je žal za tvojega psička
jaz sem drugače ok, samo med dopustom me je ful špikalo (raztezanje maternice), pa je magnesol kar pomagal. drugače pa je moja svakinja (smo bli skupaj na morju) po poklicu babica in sem jo skozi kaj spraševala (zdej, ko sva končno vsem povedala, da sem noseča), sem jo kar "napadla" in skozi neki gnjavila
). v materinosko šolo bova tudi šla, pa nama bo tudi ona predavala.
jaz mam pa eno vprašanje: ena je omenila, da ima voziček freestayle Quinny. Pa me zanima, kako je zadovoljna z njim, prednosti in slabosti ... sva šla tudi midva počasi v akcijo za voziček.
se beremo ...
Hvala za lepe žeje! Jaz imam freestayle Quinny. Meni je super, tudi že vozila sem z njim, tudi ko je bil polen

Vendar še ne svoje. Meni je super! Edina slabost, ki je lahko je mogoče teža, to je pa tudi vse. Meni zelo ustreza, ker sva s partnerjem razlike kar 30 cm in je super, ker si lahko prilagajava na višino. Super mi je tudi, ker sem ldobila in dokupila košaro in lupinico. Meni je to bilo pomembno, da ga res lahko kombiniram. Mam pa sicer stari model tiste puščavne barve, dobila sem zraven še spalno vrečo, ne vem kako se pravilno reče. Jaz ti svetujem ali v akciji kupiti v baby centru ali pa zunaj preko ebay.de, dobiš zelo poceni in tudi varni nakupi so samo preverit moraš, če prodajalec omogoča paypal in koliko ima oceno. Sem pa ravno zanč zasledili ful pocen skoraj nič rabljen cel komplet s košaro, lupinico in seriskim delom - športni del, za smešen denar 300€. Pa kot novo! Zdej, če te ne moti, da ni nov, je super rešitev.
Košarica, so mi dekleta rekle, da pozimi je super. Nekatere pravijo skoraj nekaj obveznega. Zdej punčke imajo do 6 meseca, fantki do 3 meseca. Košarica zdrži tam od 9-12kg, tok garantira proizvajalec. Lupinica (maxi cosijeva) je super, če se veliko voziš, jaz bom sigurno veliko okoli vozila pa na letališče... in mi zelo ustreza, sem pa kupila EasyFix, da bom lažje in pravilno nastavlanje lupinice v avto. So pa lupinice velikokrat v akciji in stari modeli zelo poceni, tako, da se splača tudi to pogledati ali pa maxi cosi lupinica je zelo poceni v tej trgovinici, ki tudi pakirajo paketke za novorojenčke
http://www.recinko.si/avtosedez-maxicosi-cabriofix-p-2302.php So pa prejšnji modeli Maxi Cosi Mura bili vredu, zdele tale novi model letošnji in lasnki so pa obupni, ker sem videla, da sploh ne moraš postaviti športni del vožička čisto 180°, kot se je v tastarem modelu dalo tako, dekleta to preverite. Kolegica je zelo razočarana, nujno pa rabi takega ker ima mesec in pol starega mačka.
Jaz sem glede vozička tako naredila, da sem šla še v baby center in sem stestirala, vse sprobala in mi je res ta najbolj ustrezal. Tako, da svetujem to tudi ostalim. Jane vozički po 10 dneh obupno cilijo

tudi preverjeno od prijateljice, drugače je super voziček.
Je pa ogromno modelov in znamk, da kar ne veš kje začet, midva sva začela pri offroadu

ker imamo makadam in razrito vse skupaj, tako da sva pristala na velikih kolesih, to so pa večino tricikli