IZVIRNO SPOROČILO: DIANE
No kot si rekla tut jaz mam te brezvezne misli in komaj čakam torek da vidim kakšno je stanje.
AJst še koj nimam prevelkega apetita, mi še baš nč kej ne diši. Probam res jest na vsake 2 uri vsej kak mandelj žvečim če ne mi je še kr slabo.
Ampak sej bo, vrjetn bom kaj kmal dubla tak apetit da nem mogla nehat jest hehehe.
Fajn spite.
Sem jaz ene

začutla, sem kuj boljš

.
Apetit je šu pa na en izlet zgleda, ga že od popoldne ni

. Mogoče sem se pa sam preveč palačink in pudinga (jp, sama zdrava hrana

) nažrla. Mamo nekam velik mleka pr bajt zadnje dni, sem ga v ponedeljek 2L kupila (unga nehomogeniziranga) pa mi je še isti dan soseda skor 2L domačga prinesla, pa dons spet. Pa morm "packarije" delat, če nečem, de se mi pokvar

.
Aja, pa za vozek: sej jaz ga že mam

, Inglesininega Magnuma, sem čist in popolnoma zadovoljna. Sam mal pametujem rada tkole na forumu, kaj se mi zdi pomembno pa zakaj.
Meta21, kako si si pa ti 30kg plusa naračunala? Si me čist prestrašla

, men se jih je že 18 velik zdel

. Za vozek se bi pa tut jaz priporočala kdaj, čeprav se ne mislim glih za 30 kil zredit

. Ko opoldne svojega malega lubekana sprehod za zaspat peljem, pa je včasih prav nemarno vroče in tak, si res iz srca želim, de bi mene en tkole mal okol zapeljal

. Pa me nbedn neče

. Glede šejkanja v vozku pa ne vem kaj pametnega, sem zgleda bl počasna na sprehodih, ga je samo enkrat, ko je bil že kar velik, prerukalo, ker naju je nevihtica ujela in sem tekla ko za stavo

. Mali se je pa režal. Seveda, kt se je pelou, jaz sem pa švicala

. Ko je bil mali, je pa itak samo med dojenjem zaspal, ni blo večjih pretresov

.
Lepe sanje tut z moje strani, čeprav zna bit, de bom še kej napisala ncoj, se mi nekak ne spi spet

.
LP