Jaz imam krčne žile ža kar nekaj časa in niso tiste male rdeče žilice, ampak prave modre žile, ki na določenih delih izstopijo (spoh ob vročini) Pri meni izstopajo na večih delih noge, na enem mestu je videti žilo samo kaka dva centimetra, na drugem pa že kar cel preplet žil. V MŠ so nam povedali, da lahko v hudih primerih nabreknejo tako, da so debele kot palec

Upam, da se nam, ki jih že imamo ne bo tako poslabšalo. Še bolj pa so zoprne in celo nevarne krčne žile, ki se pojavijo na sramnih ustnicah, presredku ali celo v nožnici. Te znajo biti nevarne ob porodu, ker lahko počijo in nastane kar huda krvavitev.
Ja ti meseci so pa res zoprni, jaz sem tudi v glavnem kar na tednih a ko komu rečeš v katerme tednu si te pa kar čudno gleda in potem moram malo preračunati, da je vsem vesoljnem svetu jasno kje smo že
Uf ste me potolažile, saj sem jaz prvič čutila to bulico na trebuhu. Ko sem šla spat in sem ležala na hrbtu se je pojavila in mi ni bilo nič jasno zakaj je tam. Sem mislila, da se samo pri meni kaj takega dogaja pa je očitno to čisto normalna stvar. Poleg tega imam včeraj in danes občutek, da točno čutim kje imam maternico, saj prav čutim eno žogico v trebuhu, sploh, če se prepognem. Zdi se mi tudi, da se mi je v dveh dneh trebuh znatno povečal

Tako, da moram že kar paziti kako sedim, ker me drugače vse nekaj žuli. Očitno naše dete veselo raste