Pozdravljene!
Jojjj, evo mene po dolgem času
sem bla popolnoma leteča zadnje dni pa še na mini dopustek me je moj odpelu (mal v naravo kampirat) ... tak da zdej sm pa nazaj v realnosti. Ful se dogaja tle, vas komej dohajam ...
Bravo cukica, jeeeei, kr dvojčki te čakajo, superca res!
Moj si ful želi, da bi mela dvojčke, trojčke ... jst pa nisem tok zlo navdušena - se mi zdi kr težje, ko maš dva lačna, jokajoča ... bebača naenkrat.
Sicer pa potem itak vedno zlaufa, tk da je na konc vedno vse kul.
Tincha21, čestitam tud tebi in ti želim čim lepšo nosečnost!
HoneybeeMaja, glede pregleda - js sem bila takrat točno 6t,6d ... ampak zaradi krvavitve, nisem bla naročena. Sem pa imela vag. UZ in se je že lepo videl plodek in njegov srček kako mu bije, tako je rekla zdravnica. Tisti uradno prvi pregled imam pa 18. 6.
Sej se bo pri tebi tud ziher že vidlo ... sam bi se pa še kej več, če bi mela pregled še mal kasnej ... pa sej, boš vsaj pomirjena, da je vse ok, pa vse druge preiskave boš dala skozi pa bo ...
Glede hormončkov, mene občasno kar dajejo ... sem že po naravi bolj občutljiv tip, ki se za vsako figo zjoče
, zdej pa se to zgodi še 3x hitrej
... No, pa ni skoz tak, hvalabogu, občasno, ko me prime ...
Na dopust greva z mojim v drugi polovici julija - na/za Sočo, kampiranje ...pa za kakšne 3, 4 dni še v Portorož ...
Tamina, hvala za skrb
Sicer krvavitev še je, ampak bolj blaga ... pa bolj rjava kot rdeča. zdej bo to u bistvu že 1teden, tako da se mi zdi zelo sumljivo ... razmišljam, da bi šla v pon.še enkrat h gin.
Kaj bi ve naredile na mojem mestu?
Sasy22, pozdravljena med nami, vse čestitke!
Maurica, pri vama gre pa tole kr na hitro!
Lepo, da vama je takoj ratalo ... Čestitam
Ribi Bibi, vidim, da vidva tudi v prvo, zakon ste punce! Čestitam tud tebi!
Anonimna, po mojem je to to ... teden in pol zamujanja
je pa že kr neki, ane? Čestitam!
Tršica, dobrodošlaaaa! Čestitke!
Kooook fajn, februarke smo se razpasle! Mi je všeč, zelo! Pa vidim, da me predolg ni blo, k je ful novga tle
Drugač je moje počutje čist ok, še vedno nobenih znakov ... malo sem sicer napihnjena, ampak recimo prsi so pa popolnoma nespremenjene ...
nič bolečih, napihnjenih, večjih, kakršnihkoli ... poznam ful nosečk, ki skoz jamrajo kolk jih prsi bolijo pa kok so se povečale - jst bi tuuuuuud
No, mogoče pa še pride tud to ...
Lepo izkoristite še današnjo nedeljo, jutri pa spet veselo na delo
Papa