Ojla
Takole vas berem, pa sploh ne vem, kaj berem, trenutno moj mišek mali spi, pa imam malo časa!
Masika 3, iz izkušenj, ti povem, da jaz čutim, da sem zanosila, ne vem, kako, ampak, jaz sem delele test-CB, 2 dni po izostanku, in je bil velik +
Meta 21,
za seznamček, še moj datum pregleda1. je 7.7., tako, da bom takrat tudi vedela točen PDP.
d3lfink4, ja moja želja je od negdaj, imeti veliko družino,držim pesti zate
Cukica
za vajino pikico, da bo vse v redu z njo!Včasih pomislim, na vse tiste, ki imate teževe z zanositvijo, in pomislim, kakšno srečo imama, ker je nama tokrat uspelo v 1. poskusu, no prejšnekrat pa v 2., tako, da res, res, vama iz srca želim, zdravega otročka
sasy22, a tako, no potem sva pa na istem a ne
, ah, saj bo šlo, saj mama zmore vse in še več, tako, da niti nimam toliko časa razmišljat a me kaj boli, pač, čist običajni
znaki, pa trebuh imam malo napihnjen, in še od prejšnje nosečnosti mi je ostalo kr dosti, tako, da sem kot bi bila v 5 mesecu
jao, kakšne še bom!
Vročina- ja, mealo me že moti, pa ni sile, lani je bilo huje, ko sem bila že proti koncu, pa še malemu se ni mudilo ven
.
Hayabusa, pozdravljena, tudi mi smo na iste, čestitke, im lepo nosečnost, tako, je, če poslušaš svoje telo veš, gdaj je kaj narobe.
trsica, ja 1x težko dojameš, da je to to, saj boš videla pikico, brez skrbi.
Privčmami, dobrodošla, midve imava pa na isti dan pregled, jasno, da bomo uživale.
Teyla, saj, ni nujno, da imajo vse ženske vse znake, mene tokrat naprimer sploh ne bolijo joške, 1. 2. so me ful, pa potem nisem imela nič mleka, zdaj, pa ko, da jih ni
Muca bi pa jaz kr oddala nekam, ni fajn, zaradi toksoplazmoze, pa jaz je še nisem prebolela, pa imam doma vrt, pa rože, sicer nimamo muca, ker imamo 2 psa.
Takole, to bo to, moje so
, lep dan in čuvajte sebe ter svoje pikice!