Hvala za odgovor, saj se mi je zdelo, da je tako, ampak saj veš kakšne smo. Mi je manjkal tist 1% sigurnosti, pa je treba takoj vprašat.
Potem bom pa hodila na Vič, ker m je bližje, pa še program je bolj zanimiv.
Ful dobro, da boš na bolniški, boš pa imela dosti časa. meni bi kar ustrezalo, b se našel čas za diplomo, tako jo pa vlečem in raztegujem, da je groza.
Samo pazi, da ti ne bo preveč dolgčas, se zna zgodit. Pa kuharske recepte lahko preizkušaš po mili volji- to je meni vedno fajn delat. Ampak moraš met takega partnerja, ki rad kaj novega proba. moj je tak enostaven (al pa tolko lačen), da mu je vse dobro.
Sem se odločila, da grem v četrtek pogledat na pilates, pa če bo ok, bom kar hodila. Potem bom pa zamenjala s plavanjem.
je še katera non stop lačna? Včeraj sem se toliko najedla, da me je trebuh bolel. Pa bi še kar jedla.

Zdaj sem pa tudi lačna pa komaj čakam kosilo. Meni se samo hrana vrt po buči. najprej vstanem in že mislim, kaj bom jedla za zajtrk, potem pridem v službi in gledam kaj bo za kosilo... če bo šlo tako naprej, bom tehtala 80kg ob koncu nosečnosti. mah kdo se sekira, samo da ob vse ok. Mogoče bo pa telovadba kaj dol spravila, ampak imam občutek, da bom dobila mišice, pa bo smao kak kg več kot pa manj.