Pozdravček,
in mamice
pa je še en "športni" dan za mano ... sem šla z mojima dvema v Kranj, ker sva z
itak pozabila kupit tisto banjico na stojalu ... pri tavečjem sva imela sposojeno od sestrične, ki jo pa zdaj rabi
no, pa sem dobila banjico s stojalom, pa še dva čist cortkana kompletka, tako da samo še operem in zlikam, pa pripravim čist drugo garderobo za našega
za domov iz P
Inika84, super, da je vse ok
pri taki količini pikapok tudi drugače ne more bit
Buggyboard ... jaz si ga bom sposodila od sodelavke (če bo šel na voziček), kupovala ga pa ne bi, ker sem prevečkrat že slišala, da je ostal totalno neuporabljen, ker se večjim otrokom ni dalo na tistem prevažat

Če samo našega pogledam v trgovini, si čist predstavljam, da veliko v uporabi ne bo ... v trgovini na primer sedet v teh vozih itak noče, se vozi na stojalu za zaboje ... pa mal stoji, mal se usede, mal dirka okoli ...
darilce za tavečjega ... bo sigurno kakšno malenkost dojenček prinesel, da bo mali bolj vesel

imamo pa tud že dudo pripravljeno, da bosta ati in naš mali dudko skuhala in prinesla dojenčku v porodnišnico

Ker ima moj

od prej še enega fanta, sva isto naredila tudi, ko se je naš mali rodil, pa (z njegove strani, pustimo ostale okoliščine) ni kakšnega ljubosumja, takrat je bil sploh čisto navdušen

pri tako malih, kot so naši (kolikor vidim, nas je ful s približno 2-letniki

), je pa eno darilce pomoje sploh fajn zadeva, da bodo malo preusmerili pozornost z dojenčka.
pri nas bo to res kaka malenkost ... mogoče tud kakšno vozilo, s tem res ne moremo falit (bagri so zakon, ja

), al pa ti mali seti duplo kock, mogoče kaj za peskovnik - kanglica, lopatke pa to; al pa flumastri, ker so tastari že fuč
naraščaj, mogoče pa kaj takega tud za vas pride prav
Speli, daj si izberi kakšen datum med tednom, no

saj veš, da čez vikend niso lih navdušeni nad gužvo

aja, mislim, da so prepoved pred kakšnim tednom ukinili. se mi zdi, da sem pred par dnevi brala nekje na RR
Novakatja, pri nas so se pa v vrtcu že zadnji mesec ful pogovarjali o dojenčkih, pa od kod pridejo in tako, pa o živalskih mladičih

je ena "sošolka" dobila sestrico že januarja, ena pa pravkar bratca, tako da so imeli kar razlog za tako temo

prav praznovali pa ne vem, če bomo kaj. tudi za rojstne dneve smo zmenjeni, da ne nosimo hrane ali pijače; ne vem, mogoče bo kakšne balone nesel.
večji doma ... Nal bo do sredine julija še normalno hodil v vrtec. Rabim dopoldne čas, da se malo naspim pa posvetim tamalemu, da bom imela popoldne več energije se ukvarjat s tavelikim

en mesec bo pa poleti doma, tako da bomo takrat več okrog hodili; pa če nam uspe (finančno), še septembra kakšen teden morja

drugače pa Nal tako zelo uživa v vrtcu, da se mi sploh ne zdi fer, da bi ga imela zaradi malega (pa njemu najbrž precej dolgočasnega)

doma
Innes4 ... Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kakšen cukrček
tole recimo, da so komentarji finito

mogoče se pa dons še kej beremo, sem očitno čvekalno razpoložena

na kratko pa sploh ne znam se oglašat ... napišem zmeraj cel roman