Dobro jutro, jaz sem še z vami, čeprav me je včeraj ginekolog mal prestrašil, da se s CTGja že lepo vidi eno dogajanje in glede na to, da sem tretjerodka, naj bom kar pozorna na kakšno otrdevanje in če mi ene trikrat fajn otrdi, naj kar grem hitro v porodnišnico, ali pa če preštejem manj gibov kot 10 v 12 urah, prav tako.
Pismo, jaz sem pa mislila, da se še nič ne dogaja, no, saj čutim še ne ničesar. Upam samo, da me ne prehiti, da ne rodim v kakšnem avtu.
Na naslednji CTG me je sicer naročil naslednji teden, 8.6.2010. Če ne grem prej rodit, seveda.
Čaja za dojenje ni nujno piti, seveda ne. Ampak piti pa moraš toliko več, zaradi mleka in vsega, pa meni se je zdelo dobro, da pijem ta čaj, saj potem tudi otroka nista nikoli imela težav s kakšnimi krčki.
Top10, iskrene čestitke za malega fantka.
Britje - jaz se brijem pred ogledalom, čeprav se mi zdi, da kr neki vse skupaj izpade. Ah ja, saj bo kmalu bolje.
Hehe, drugače se pa strinjam z Meymey, se človek tako navadi neprestanega čekiranja spodnjega nadstropja, da mu je že kmalu vseeno, kdo ga gleda.
Likanje - jaz zdaj, ko sem doma, kar sproti vsako rundo, ki jo operem, zlikam, tako da se mi ne nabirajo kakšni gromozanski kupi. Drugače pa likam vse od a do ž, pa mi ni panike, imam en tak kotiček, pa svoj mir tisto urco.
Buggy board sem imela jaz, ko je bil starejši sin star dobri dve leti, pa ker smo dosti prehodili z vozičkom, je prišel kdaj kar prav. Ampak načeloma je pa rad hodil, tako da ni bilo neke panike in sem ga kmalu prodala naprej. Če ga imaš, je ok, če ga pa nimaš, bi pa rekla, da tudi. Odvisno, koliko je starejši otrok star, no.
Inika, super za meritve v mejah normale.
Darilo za večjega otroka - to smo mi naredili že pri drugem sinu, da je kao prinesel darilce starejšemu, ki je bil takrat star dve leti in je bilo prav luštno. Tako da sem tudi zdaj nabavila ene manjše lego kocke za oba, edino upam močno, da me ne začneta zasliševati, kako je lahko dojenček sploh tole s sabo pritrogal.
Innes4, kakšen lepotec je pa vaš otročiček.
Lepo se imejte skupaj.
Bcljka, ti si me pa tako zdražila s temi Kingstoni, sem te še na FB gledala, da sem danes ponoči sanjala, da sem tudi jaz šla na njihov koncert.
Annie, jaz sem dvakrat rodila z EA, pa nisem nič čutila vstavljanja igle ali kakšnega zbadanja. Edino, kar me je "bolelo", je bilo potem, ko je bilo vsega konec, ko so mi odlepili hansaplast, ki je držal te cevke na koži. Pol veš, da ni panike.
Hehe, Aninchy, črnec.
Bom šla še jaz pogledat.
Ajdameti, čestitke za malo princesko.