04.06.2010, 08:18
134
No, fajn, da je mene zaprlo in se že 2 dni nalivam z Donatom, probiotičnimi jogurti, sadjem pa nič.... Posledično me tako boli trebuh, da mislim, da bo mali ćez popek prišo v ostalih dveh odprtinah pa imam čepe
Danes bo sadno-jogurtni-vodni dan! In zdaj ugotovim, da Donata pa ne bi smela... Hjoj, te pa tak ni čudno, da kljub PDP-ju v nedeljo nič popadkov ne čutim :-) V nedeljo (6.6.) ob 10 uri CTG v Mb porodnišnici, pol bomo pa vidli, al bomo prtiskali al ne
. Čestitke Slovenka!!!
Sončnižarek25-lepo napisano, čestitke tudi tvoji sestrični
Bridget3-No, kak fajn, da je vse OK. Mogoč se vidima v porodnišnici, ko boš imela naslednji CTG (7.6.)
Naraščaj in Innes4- Ja, ti nasveti in zapovedi tud meni načenjajo živce. Naraščaj-moja mama je postelja varianta, se pobožam po trebuhu pa že, a te boli, se boš ulegla, 5 krat na dan mi reče naj grem počivat,pa ne tega čaja pa ne onga, pa ne tega jest pa onga, pa ne to delat pa ono. Pa hjoj...
Innes4-Važno, da te dragi potolaži. Si prava mama! Pusti druge, naj govorijo in bluzijo svoje.
Tako, kaj bomo pa danes delali? Hm,... Včeraj sem bla pri frizerki in pol na sladoledu. Danes pa bomo vidli kaj si bomo začeli pri tem vremenu

pripravim za oblečt.
!
ob prihodu iz P, eno kapico in dekico če bo kaki mraz... Možno da je malo premalo, samo računam da bo ful vročina kmalu... Je pa res, da ne veš kaj pričakovati letos od junija k je že maj bil tak
nisem smrčala, zdaj sem pa že parkrat sama sebe zbudila. Adijo pamet.
Kot da lahko
kar ukažeš, da mora še vsaj 14 dni + 18 ur počakat...
že voziček doma, ampak je že mal zguncan, ker je bil med cenejšimi, pa precej smo ga prevozili po makadamu pa travnikih pa tko
A ma katera težave s hemeroidi: men se ja kak mesec nazaj pojavi l en mali, sicer ne boli, ne krvavi, sam ga pa občutim pri brisanju/umivanju. Kak se te zadeve obvladujejo. Nimam nekuh izkušenjs tem.
/, zraven pa še tanke kratke hlačke z naramnicami in "kavbojsko rutko" za okoli vratu, sam bi bla pa zdej fora, da bi naš
, potem bo pa mož res moral po "kiklco", ker nobene nimamo
Kakšna luštna mala štručka! A je zdaj že nadoknadila zamujeno?
In vsakokrat je trajalo nekje 45 minut, da je naš gospodič gurman pojedel (je bil na začetku ultra počasen jedec, parkrat potegnil, pa čakal, pa spet potegnil, pa čakal...), jaz sem mogla zraven TV gledat, da nisem zakinkala...