IZVIRNO SPOROČILO: innes4
gajka...si napisala, da je biu vaš
ultra počasen jedec. A je vmes samo čakal, a je tut kdaj zaspal zraven? Me zanima, kako si ga stimulirala, da se je zbudil in spet vlekel?
Naš mulo je v P izgubil 300 g in je bil že cel halo, a naju zadržat, ali vendarle spustit domov. Za nameček smo ga morali 2 dni kasneje peljat še na Pediatrično na kontrolo zaradi povečanega žolčnika in ledvičnih čašic (to je bilo sicer vse OK), ampak so mi še tam težili zaradi teže.

Posledično sem ga mogla doma vagat pred in po vsakem obroku in si pisat, koliko poje.

Dojenje je trajalo po 45 minut (20 min na eni strani, 5 minut za vmesno previjanje in bujenje, 20 min na drugi strani). Jedel je tako, da je nekajkrat potegnil, potem pa nekaj časa nič, pa spet potegnil, pa spet nič... Na Pediatrični so rekli da zato, ker je imel takoj po rojstvu kar močno zlatenico in naj bi bili taki

velikokrat posledično bolj zaspančki na začetku.

Pokazali so mi, kako ga naj kao stimuliram oz. budim med jedjo - ko izgleda, da je zaspal, ga popraskaš po ličku pod ušesom, pa previjanje pri menjavi strani, da se malo prebudi... Je bilo pa na začetku res mukotrpno tole z dojenjem in obsedenim vaganjem. No, na koncu se je v 1. mesecu zredil za 1,6 kg in smo imeli mir!
< Sporočilo je popravil gajka -- 4.6.2010 16:57:37 >