07.06.2010, 21:43
1551
o to je pa skor zravn moje hiše
baje ful hvalijo... majo trgovino, oz. poslovalnico kr v prenovljenem kozolcu, zanimivo zgleda a res al kaj?!
jst sm pršla do njih ker ma moj oče njihova senčila po celi hiški in sm bla čist navdušena tko da sm hotla met identična
sicer je trajal 3 leta da sm se jih spravla naročit... ampak mi je ratal
če ne bi bil
na poti jih zihr še ne bi mela

.
sem začela hodit na ctg v P v 38t, ker imam G namreč v Novem mestu. Zdaj pa baje, da full komplicirajo v P in te ne vzamejo. Ker, če bom čez rok, se res ne bi rada vozila vsak drugi dan v Nm.
Samo čakanje, čakanje in čakanje, pa pol ure CTGja in čakanje, pol te pa zdravnik (kao) pregleda oz. sam reče, se vidimo čez 2 dni, če nič ne bo.... ijoooj, glupo!
pa še za parking dam vsakič po 2 eura, ker ne spuščajo čez rampo samo za preglede.... mislim, men je tole čist tu mač!! No, ko si pa en teden čez rok, te pa vzemajo celo na vsak dan, tak da cele dopoldneve tam zabijaš...
Ampak si pa trmasto vztrajna, da se še sama tako daleč pelješ. Jaz se sicer še tudi vozim sama okrog, ampak do Postojne pa najbrž ne bi imela več jajc.
Kako to, da se tja voziš? A rodila boš v CE ali tudi v PO?
Pa vedno nekoga najt, da bi me peljal... Uf! Prvič sem rodila točno 2 tedna prej, menda bi naj bilo tudi drugič nekaj podobnega, čeprav potemtakem že 1 dan zamujam!
nebom nikoli pozabila.
pride ob torkih iz službe šele ob 11h ...
ze prevladali nad
. me prov zanima koncni rezultat
ampak ker so to moje edine tezave, se ne pritozujem prevec