Fajn porihti.
No sej tut jst se še vozim sama na okol. Me od mojih noben nč čudn ne gleda/vpraša. Res pa da ne opravljam takšnih razdalj kot ti. Do MB al pa CE (cca 30-40 km v eno smer). Do PO bi prekleto razmisla
Gajka, tole s CTGji v P, na vsak drug dan oz kasnej vsak dan, je res preklemanska muka, spšloh zdej, k je tok vroč. Pa še ure ne dobiš in pol čakaš ko lolek. Men je rekla med 9 in 11 naj grem

. Razmišljam, da kr neb bla tam pred pol11, ker pol bom itak od 9ih naprej čakala ko lolek na vrsti bom pa ob 12ih

. Boljš, da pridem ob pol11 in sem na vrsti ob 12ih
Se strinjam
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
Parking pri P Celje - a ne velja več, da lahko parkiraš v Sparovi garažni hiši in potem, če nekaj v trgovini kupiš, imaš parkiranje zastonj?
Mesec nazaj je še blo tko, nakup mora bit nad 15 EUR, se mi zdi. Jst sem to ful koristla, ko sem bla v jan/feb ful bolana in sem 2-3 tednsko bla pr zdravnici. Zdej pa kr tam nasprost gimnazije parkiram za 90 centov na H, ker sem mela že 2x srečo, da pr G nisem čakala. P pa je na drugi strani, tko, da bo treba na on velik parking vzad, ko je za cel dan (kak bo vroč avto)

. Mogoč bom pa mojga nažicala, da me v PON pelje in naj gre vmes nazaj v službo, ker bom itak čakala ko terc. Bomo videli kajbo porekel na mojo idejo.
Se spomnim, da me je v prvi nosečnosti na skor vse preglede spremljal, zdejpa nč več ne sfolga. Pa sej ko zdej tko gledam je čist BZ, da tam zraven sloni.
Čakam na novega junijskega

. Katera bo?? Jst ne
Nč WC me vabi

pol pa sesalc in krpa za potleh

. Pride ktera??