Hoj, hoj,
zdej so pa že vsi tečni. Ko sem zjutri peljala tamalo v vrtec in ker je dans mal dlje spala (7:15) in sva v vrtec prišli bolj pozno, je vzgojitlca rekla, da je misla, da sem že kam šla. Ja pa ja de. Jaz bom tle strašla do konc meseca, čeprav mam še sam 5dni do PDPja.
Vsak večer me ful "zvija, krči, trd, boleč trebuh, da se nikakor ne morm naštimat, v trbuhu pa totalni žur, mi ga razteguje na vse konce in kraje, da kr zvezde vidim). Pol se pa HB umiri in sem celo kr nekak spal, ker je tamala mela tut sam eno budnico, pa še tista je bla preden sem jaz zaspala (naprej neko dretje - sanje, da jo nej dam dol (misla je verjetn trampolin, ker je popoldne skakala pri nečakinji) pol žeja in WC).
Na kavi sem bla pri starejši sestri, po poti domov sem si prvoščla še sladoled, zdej me bo pa raznesl
, tok me vse tišči in to sam od ene kepce (ki je za dve)
meymey, joj tile v zdravstvu so pa res katastrofa. Pa si to mela v bolnci pregled al pri izbranem pediatru. Ker tazga pediatra jaz nečem met. Aha, sem šla prevert - bolnca- pod od podna. Ne si k srcu jemat, ker nima smisla, čeprav vem lahko je govort, ko hormoni delajo na polno.
markle, iskrene čestitke ob rojstvu sinčka.
scorpiogrl:

za nakup. Upam, da boš zadovoljna kot sm mi.
IZVIRNO SPOROČILO: Kiya
Pri dvojčkih sem zasledila, da je tejalea rodila
V nedeljo, 30.5.2010, ob 00:38 in ob 00:39, sta na svet prijokalaAleks, 2450 g, 48 cm in Žiga 2750 g, 49 cm
Čestitke

tudi iz naše strani
Gajka, jaz tut mojo komi preepričujem da smo v špici vročine not. Sicer jaz grem po njo v vrtec po 14h in včer sva šli pol kr direkt k babici, ker je tik ob gozdu in je tam neprimerljivo boljši zrak, tko, da sva bli pol kr popoldne zunaj. Pa še dodatno mrežo za zaščito pred soncem smo napeljal nad njenim "igriščem". tko, da je res super. Postavt mormo še sam bazen, sam bomo še mal počakal.
Nečakinja, si je včer nabavla nov bazen 6,3m x 3,5mx 1,2m in ko sem bla prej na kavi je ta zadeva zgledla ogromno (čeprav še ni poln. Mojga je žicala , da ji prpelje 2 gasilski cisterni vode, pa še to ne bo dost

. Vglavnem kopal se letos bomo (jaz bolj mal, sem pozabla da čišča zna kr trajat, pa če še bom mal zamujala bo itak pol poletja mim

)
Tko, zdej pa grem dat še dudo in nastavke za dojenje pa še kaj sterilizirat, ker tega še nima v torbi. terilizator sem namreč dobla če vikend nazaj, je bil pri svakinji v uporabi.