Hm, tole pa ni slaba ideja. Jst bi lahk šla k sestri k ma ta nov velik bazen, sicer je nafilan sam na pol, ker ta druga cisterna čaka tle pred našim blokom, da jo moj

odpelje. Na vrhu gor ma baje že 30 stopinj kok je pa na podnu pa je vprašanje. Sem jjo klicala in rekla nej jo mal premeša, da se zamenja. Vprašanje, ki se mi poraja je samo kak bom po tisti lestvi not zlezla (1,2m je visok bazen). Če ne bom pa sam tamalo opazovala ko bo z mojim not skakal aal pa nečakom. Morm it rokavčke iskat

.
Gajka, jst se tut sprašujem od kje jim tok energije, ker tut zase uporabljam popolnoma enka izraz : nasedli kit!! Jst obvezno morm vsak dan med 12 in 14 kako urco al pa dve odspat. No včasih to prakticiram že dopoldne (tko kot dans

)
Kosilo: dans bom nrdila cvetačno kremno juho, paradižnikovo solato, kaj pa še zraven (verjetn kr hrenovke pečene, ker se mi ne ljubi druzga

) Ful zdravo, sam kaj češ, če sem pa lena.
Jst nima kej za oblečt, vse majce brez rok. mam tok kratke, da spodn del trebuha kažem ven. Kratke hlače so mi prav ene pa ena tričetrt trenetka. Ne vem če ne bom mogla it še kej iskat. Sem si govorila, sej bom prej rodila preden bo tok vroče. Eto ti ga na, jst še kr tle strašim s tem ogromnim trebuhom,ki ga komaj pokrijem, vročina pa je tut kr vztrajna tko kot moj

. Sej mikice od moga so mi prav, sam
Sem mal brala naše junijske mamice kako kej oblačjo

. Pa si še nisem čist na jasnem vse so v dolgih, s tem da ene dvojno ene enojno plast. Jst semkr za eno plast. Je pa to odvisn od vsazga

. Dobr, da pride patronažka na okol, da bo kej pamtnga povedala. Pa vse majo neke težave s tehtanjem in hranjenjem. Joj me kr groza tega. V prvo je šlo tko gladko s tem, da upam, da bo tut v drugo
dvojčica6, fajn porihti na pregledih.
jst v našem mansardnem stanovanju NE PEGLAM, je že dost vroč not. Zdele spet klima laufa

in ni racionalno

. Kar je nujnega mi spegla mama al pa jaz pr njej na terasi v večernih al jutranjih urah
No grem pa mal poslo peglat
čao