Ekola.
Dans je moj dan D, jst pa še kr tle
.
V P nisem nevem kolk čakala, razen, da so mi dal napačen karton(so me pomladil za leto dni in za brezposelno so me mel
), pa sem mogla pol nazaj dol do vpisa. Sem pa tja pršla okol 10ih. CTG je baje dobr, kar se tiče
, se prav, da bo še koristil AI mama. Popadkov ni blo nč kej zaznat. G me pa ni nč gledal, je rekel, da v sredo ponovno na CTG in takrat pol še UZ(tko je neki govoril), da preveri stanje. Spod ni nč gledal. Če bi blo pa karkol pa itak morm prit takoj. tko, da od zdej na prej se morm na 2dni vozit v CE
, pa mi v tej vročini to čist nč ne diši, sam tko pač je. V sredo še mojga ni cel dan (Portorož) je rekel, da takrat ne smem rodit. Ja pa ja de. lih mam kej vpliva. Sicer pa do magičnih + 9dni je še kr daleč (tko je blo prvič).
Ne smem več češenj jest, ker me ful napenja
. Če so pa tko dobre.
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
A ima še katera take probleme (to s pekoče bolečimi sramnimi kostmi mislim)?
Jst in to že kr dolg. Zdele dva oz. tri dni pa me še dodatno ful te vezi/kite bolijo med nogam. Pa ne vem al je to od plavanja al od česa, ker hodim, ko ena raca.
Trenutno mam napad na čokolado. Sem že tri mercie zviznala, ko tole berem

Tok se mi sladkega lušta. Groza
Zoja, lepo, da si se mal javla.
Moja dva sta šla zdele k sestri se kopat, jst pa si bom malposle prvoščla pol pa grem za njima. Sicer danes nisem neki nadušena nad kopanjem, sam v kotrolo bo treba (da je ne utopi

).
Hlajenje stanovanja: na srečo je moj tut bolj vroče sorte, tko sva vsaj letos usklajena, ker drgač vedn mene zebe (če mi piha)

. Čeprav sob ne uspem shladit, ker tja ne nese

. Klime prestavt na hodnik baje tut ne morva, ker je predolg razpod od zunanje in notranje. Tko, da kuhna je idealna in dnevna. Bom pa kr tam spala