Ola
jst že s pregleda (sem vidla na seznamčku, da sem itak napisala napačen datum
... no, zarad mene se komot skensla seznam pregledov), CTG moji G ni bil najbolj všeč pa to, da je bil prvi rojen 9 dni pred rokom z zeleno plodovnico, tud ne ... tko da me je za jutri kar v P na amnio poslala ... jst sem pa misnla, da ne bom več tega dočakala, nooooooooooo
gajka pa nikita, jst vaju tud čisto razumem
skoz nekej jamram ... pa vem, da ima ogromno
precej večje težave kot jaz pa da ful bolj zatekajo ... samo jst sem bla v prvi
čist brez težav, tud brez lažnih popadkov ... in mi je zdaj prov grozno, ko mal zatekam pa me noge bolijo, pa trebuh imam ogromen pa skoz me nekaj zvija ... ma, imam že en teden vsak večer lažne popadke pa ful upam, da se bojo kaj okrepili ... pa nič
no, danes me je še spodej pogledala in sem odprta za cel prst ... pa to prst od moje G, k je čist suha, se skor skoz njo vidi
plodovnice tud še čez glavo ... nč ne kaže, da se tale naš podnajemnik misli pridet pokazat ... mal vseen upam, da bo tale pregled kaj pospešil ... pri prvem mi je šel po takem pregledu še isti dan čep, čez dva dni smo se pa crkljali
pa je danes tak lep datum, bi bila s taprvim ravno 26 mesecev narazen, če bi bil tale naš falot danes rojen
si nekako ne predstavljam, da bi rodila čez dan, tako da danes očitno ne bo nič
je pa tudi naš
že precej neučakan, ker me vsak dan sprašuje, če bo prišel dojenček ven ... da mu bo lahko dudo dal
no, v nedeljo je že vprašal, če ne bo dojenček ven prišel
zgleda, da je res že mal obupal ... no, jaz se ne dam, še kar verjamem, da notr lih ne misli ostat
sem pa res grozno neučakana, sploh, ker sem bila prepričana, da bo lih en tolk pred rokom kot prvi. če do vikenda ne bo nič, bo moral pa naš
"na počitnice" k dediju pa babi, ker se je tašča odločila, da ne bo doma (smo jo prosili, če jo lahko ponoči pokličemo, če se ponoči začne; ima 5 minutk do nas z avtom), moji so pa mal bolj oddaljeni in zna bit problem pridet dovolj zgodaj do nas ... pa pol še midva do P (sploh, ker se mi lahko precej mudi, če bo vsaj porod kaj podoben prvemu
) ...
no, pa pustim jamranje še tistim, ki imate itak PDP pred mano
jst imam očitno še dovolj časa za jamrat ... pa čakat
aja, čestitke novim mamicam in
lep dan ... zdaj se končno lahko diha