Misar, Prizma in Gajka
čestitke za male zakladke
IZVIRNO SPOROČILO: innes4
Naš mali pa ponoč noče več spat
ful pogosto se zbuja, poj k se pa podojiva ga pa začne mal zvijat, sam nevem če so to že krči, al ne
Ful začne krilt z rokami, pa nogice k seb tišči, pa jamra zraven. Joka ne, ker on itak skorej nč ne joka. No in poj celo noč dežuram. Sm prov srečna, če spim 3ure v kosu, je to že pravi luksuz
Poj pa še pr nama na postli spi (med nosečnostjo sem bla striktno proti temu), ker se mi res ne da po pol ure al pa še več ga uspavat, ker poj pa men res neb ostal nč spanja. Jest upam, da se ne bo preveč razvadu...Kaj pa že izkušene mamice pravte na to?
kot bi sebe brala pred dobrima dvema letoma

preden sem imela svojega

sem bila tudi jaz striktno proti temu, da otroci spijo v postelji pri starših ... ma, ni

, je bil mali tak, da ni nič spal ponoči ... sem nekaj časa vztrajala pa ga vsakič dajala v svojo posteljico ... dokler nisem med dojenjem zaspala prej kot mali

od takrat je kar obveljalo, da je do prvega dojenja (oziroma, dokler mi je pač uspevalo

) spal v svoji posteljici, potem pa pač pri nama. Odkar smo ga lani poleti preselili v taveliko posteljo in svojo sobo, pa sploh ne zna več spat pri nama. pride se zjutraj pocrkljat, ampak takrat ne spi več. Tako da ne vem ... pomoje boš več spala, če bo

del noči kar pri tebi ... je pa seveda od vsakega (starša, pa tudi

) posebej odvisno, kako se to nadaljuje. Pri nas glede tega res ni več težav
tako ... lažni popadki so spet na sporedu (kot že nekaj dni takole zvečer), vsak dan mi dajejo lažno upanje, da se mogoče pa okrepijo
lepo noč ... se mogoče še zjutraj oglasim, če bo čas