Sem dans šla po tamalo v vrtec že ob pol 2, ker ni nč spala (ni čudn, če sva pa zjutri vlekli). In pol sem jo doma uspela pregovort, da sva šli skupaj (sem rekla, da je dojenček v bušiju tak utrujen) in je po dolgem premetavanju zaspala ko polhek, jst pa tut, sem se čist zalimana zbudla ob 4ih, ko je moj pršu domov. Pol sem jo pa spet budila, ker bi bla zvečer žurka. Po kosilu smo se skrivali - kakšno navdušenje. pa na sladoled smo šli, ker se je pa zuni ulilo, smo šli nazaj not, zdej pa barvamo pobarvanke. no jst sem se uspela zdej zamenjat z mojim in sem skočla mal sem gor.
MOj je dans prpeljal ono stensko previjalno - ikea (se je s prodajlacem 14dni dobival - dobr, da zamujam
) - sva kupla rabljeno za v kopalnco, da ne rabim devat sušilca dol iz pralnga stroja. Ker ono ta veliko previjalno s predali imam v spalnci in da pr kopanju ne bom nosla
čez celo stanovanje. Bravo ati
.
Zdej pa morm pogledat, če se da to kej oprat, da še jutr to zrihtam - aja če bom sploh kej doma, ker morm na 4h šiht v P
.,
IZVIRNO SPOROČILO: nikri
V soboto 12.6. ob 18.30 sem postala ponosna mamica sineku z imenom Mark; veliki je 50 in težki 3790kg.
Iskrene čestitke

in veliko cartanja
Pa kaj je folku. a Nč ne razmišlja
Dvojčica6, jst predlagam, da kr zdele spokama in greva. Si za????

Drgač pa če bom še jutr res doma grem ziher za kako urco v Konjice. Zgubit nimam kaj, razen dobre družbe.
nikita, sem se nasmejala tvoji izjavi - o izhodu spodaj. Moj

ga tut ne najde.
Že dva dni ma tak čudn napad lakote in to bi sam kak šit (smoki, bobike, skratka kaj za grickat, al pa čokolado

). Pol se pa brzdam (slano) in se s sadjem filam. Jao, jao. Tamala je pa kr vesela, ker skos neki na mizo nosim (jo mal štopam, ker je tak jedec- ona bi tut nonstop)