IZVIRNO SPOROČILO: čeb Maja
nikri - čestitam
čestitke tudi od mene
tukaj - dober tek
si pa pridna... jaz pospravljam in delam zadnje čase vse po ''obrokih'' - mal naredim pa mal počit pa delat pa...
Me pa ful boli v dimljah (mislim, da se tko reče) zdele ene 2 uri, se je verjetno kam na kakšen živec naslonil in mi desna noga kr zaskoči od bolečine... Kot da bi imela išijas... uf, to je zoprno ... mene je to pred kakšnima dvema mesecema matralo, pa je tud minilo samo od sebe, tko da upam, da hitro mine
Mislim, da je čas za izselitev
hrana - berem kako bašete smoki pa palčke... jaz pa sama sebi ne morem pomagat, ko se samo spomnim na sladoled, pojem ga na toneeee... Uf njami, zdele se mi ga lušta samo ko se spomnim...
Jaz bi šla rodit! Tolk bi že rada stiskala mojo štručko
jst tud, jst tud
Evo mene doma ... spet sem imela amnio pa CTG ... pa k sreči majo v Kranju mal manj dela pa mal boljš organizirano ... moraš bit do 8h tam, pol si pa kar hitro na vrsti ...
še poročilo ... odprta 3-4cm, plodovnica mlečna, tamali pa očitno ne ve, kje ima izhod, ker je glavica še precej visoko ... me je naročila na kotrolo v ponedeljek, pa je rekla, da ne verjame, da bom še v enem kosu

končno

čep mi je tako ali tako šel včeraj, če bo kej po prvem ... bo danes ponoči akcija

tem lažnim popadkom pa tako ali tako ne verjamem več, ker me nategujejo že cel teden
aja ... sprehod, stopnice pa to ... pri meni očitno nč ne deluje ... po grbinah se vozimo skoraj vsakodnevno, ker imamo take fajne ceste pri nas

... edino

že nekaj časa nismo, ker me spodaj vse boli in mi sploh ni do tega
Strelka81, tudi tebi čestitke
za našega falota sem že spakirala, gre na počitnice za vikend

moja torba tudi čaka v avtu ... zarad mene se proti večeru enkrat lahko tole začne (kot da imam kaj vpliva)
pa lep dan ... pri nas se je nekaj sonček naredil