writing-img

RE: Enoletnica in teža

clock-img

04.06.2010, 10:38

clock-img

RAKICA2007

pencil-img

1193

Naša frkolinka je/ima takšne mere:

rojstvo: 2800 gr in 46 cm
pri 1. letu: 7700 gr in 66 cm
pri treh letih: 12 kg in 90 cm... me prav zanima kaj bo pogruntala P na sistematiki, če je pod težo...

ampak ni suha (ima polna lička in male mišelinkice na nogicah user posted image ) in ni neješča - porabi kolikor dobi.

Ne sekiraj se - pri nas v vrtcu so sicer pasirali hrano in to celo do 18. mesecev starosti otrok seveda tistim, ki so se 'davili' ob koščkih). Je res, da dva otroka nista ista, tako da upam, da se uredi in ne sekiraj se preveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2010, 21:56

clock-img

Urska09

pencil-img

1067

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

otrok ki ne je koščke lahko je raznoliko hrano-vem iz izkušenj user posted image
Mi smo zmiksano hrano jedli do 15 meseca in nismo imeli nobenih težav z hranjenjem pol
Torej moje izkušnje so drugačne user posted image
bi pa tudi verjetno jaz tako govorila,če ne bi imela takšnega otroka user posted image

Mi še danes (skoraj 16 mes.) občasno hrano zmiksamo. Če imamo npr. jed iz pire, ješprena ali kakšnih drugih trdih žit, ki jih še jaz komaj zgrizem. Pa je tudi koščke kruha, sadja,..

clock-img

04.06.2010, 22:00

clock-img

Urska09

pencil-img

1067

IZVIRNO SPOROČILO: Otika
naša dobi, ko se zbudi 2dl mleka po flaši in potem čez kako uro, ko vsi pridemo k sebi in se oblečemo, še zajtrk

točno tako delamo pri nas. Midva z možem kavo, ona svoje mleko in smo vsi zadovoljni user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem