dober dan
uf danes je bila pa že akcija.zrihtat tamalo za varstvo, pa malega, da ga sabo vlečem, pa potem tamalo prepričat, da bo v varstvu superrrrrrr, ker ona bi bila z mamico doma. ja valda men se pa kar zrola, da sem z obema doma cel dan
. no saj tud to bomo ampak nisem še ready
, moram tud jaz v ritem spanja-nespanja padit, pa tamala se mora mal unest, ker je skor zmeri jok, ko se jaz s tamalčkom ukvarjam (če smo sami trije doma).
eno vprašanje punce: kako oblačite svoje bebice za ven v tako toplem vremenu??? jaz sem zgubljena, ker moj pravi, da ga u iber preveč oblačim??!! pa mu dam ene dolge rokave, žabice,ki se zapenjajo na ramenih, štunfke, kapica, pa tanka, bombažna dekica za v voziček. je to preveč? a sploh rabi kapico?jaz sem čist adijo...kot, da ne bi imela prej otročka
dvojčica6: podiranje kupčka. moja praksa od tavečje frčafelce je taka, da smo imeli hude težave s podiranjem kupčka. sem včasih ponoči čakala tud po pol ure, da ga je podrla. ampak se je splačalo, ker pol je niso mučili krčki, prej se je pa vedno zbudila cca 1h po dojenju pa vik in krik
. je pa vedno med dojenjem zaspala ampak sem jo vseeno dala v položaj za podiranje kupčka in masirala po hrbtku navzgor, da ga je podrla. tud, če zaspi ga po določenem času podre...pri tem fantalinu nam v 90% uspe podret kupček takoj, sicer ga odložim za 10 minutk, se začne bunit, ga sam mal privzdignem in kupček je tu.
evo zdaj pa grem neki pojest.
aja danes ponoči je bila polna luna, po moje je vse naše malčke to matralo, ker Nejc tud ne bi spal