dobro jutro
boljša noč. spanje od 22-1h, papcanje..pa spanje do 3:30, papcanje...potem pa spet problemi s težavami od 4:30 dalje
. no ampak suma sumarum sem spala skor 2 uri več kot včeraj. cel žur
.
no zdaj pa je spet v deželi palčkov..saj bi šla z njim, sam sem mela že zjutraj akcijo s frčafelco pa se čist zbudim. mogoče kako urco popoldan zahrgolim zraven.
IZVIRNO SPOROČILO: majkl
Pa do zdej je vedno zaspal takoj po dojenju, dons mava pa že cel dan borbe-noče spat in se živalsko dere. Pa ga nahranim, pa nč. No zdele seje umiril-končno.
A se vaše štručke tutkej tko derejo, dasevam srce para zraven???
Ja
majkl: naš trotek ima tudi 2x dnevno akcijo z drenjem. obvezno enkrat dopoldan in zvečer okoli 8h. je Lana imela iste fore, tko, da očitno je to nekaj kar počnejo dojenčki

. pri Lani se mi je res srce paralo,pa čista panika je bila, zdaj pa ne več. pa č je na rokah, ga cartamo, če se ne neha dret si je sam kriv

..no saj potem vedno neha...
isto je pri meni s
čiščo. ponoči je ni, dopoldan tud ne, popoldan, ko pa sem veliko na nogah, leteča za frčafelco, se pa ulije. verjetno bi počitek res pomagal

sam jaz pa počitek sta dva hudoooo različna pojma. pol se pa čudim, da od utrujenosti dol padam
nič grem zajtrk pojest dokler mi trotek še dovoli, že se nekaj oglaša kot jež tam v košari