IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6
jaojao punce, moja kričačka sploh ne spi več čez dan... naredi 15 min al pa še manj in pol že jok nazaj...mami se bo strgalo,
ej, a si ti ziher da svojo hčerko opisuješ, al mojga sina?

tut moj mali je pravi jokec

sem ga mela že pr dohtarju zard tega k tok joka....pa so se me hitro znebili, da so krčki....in jest točn vem, da niso...očitno je pač samo "mal" bolj tečen otrok

pa je reku dohtar da bo kmal bolš, k bo 3mesce star...je biu 2dni nazaj, pa ni čist nič drugače

matr lažejo dohtarji...same prazne obljube
dons sva bla z eno prjatlco na pijački, k ma 5mescel staro hčerko in je mala jedla frutek, sem dala Timu mal frutka na dudo, ma je tko vleku...ko pa ni blo več, pa dudo vn pa v jok

pa sm mu spet mal dala, pa je spet dudlov
Jest mu bom kkšno žličko frutka dala že čez kkšne 14dni....pa ne me napast zdej...no tut lohk, če hočte

. Ker mi je to ful fajn, da zgodej začnejo jest tut drugo hrano. Od te prjatlce hčerka je že meska in take "stvari". Pa je ful zadovoljna...jest k sm bla mejhna so mi tut pr treh dajal že frutke pa tko, pa sm čist zdrava punca...mi nč ne fali
drugač pa doma mam bombo....ni časa ma nič

non stop rabi eno pozornost mali...no sej ne da se pritožujem, se ful rada ukvarjam z njim, še prehitr bojo zrastl, pa nas bojo sam še na vsake kvatre mal objel pa šibal naprej se igrat

uh komej čakam
nč zdej je zaspal (enga od svojih 15minutnih lepotnih spancov) na ramah od mojga, pa gre mami hitr mal pospravt...