Pri nas je ful podobno. Včeraj ni niti malo jokala, pa sem jo uspela celo 2x pravočasno dat spat, pozno popoldne je pa kar sama na sedežni dala plenico čez glavo in malo zadremala...
Tud js sem zdej 100%, da je bila vzrok za vso slabo voljo in jok le prevelika utrujenost.
Po novem pa jo večkrat, vsekakor pa zadnji obrok pred spanjem, podojim na obe in ne več samo na eno joško. Zaenkrat bom rekla samo, da spet normalno (beri: celo noč) spimo.
temenca... Skoz se ji po malem pojavljajo. Šampon ful pomaga, ampak čez par dni jih spet nekaj dobi...
ležalnik... Nič kaj ni v njem. Sedaj sem ji naštimala na tleh puzle in gor igralni center in je večkrat kar tam, če pa kaj po kuhinji brkljam ali pa grem(o) jest, jo dam(o) pa v jajčko. Se pa že malo bolj zaigra sama, brca in binca, zraven pa smeji in vriska. Ko je seveda spočita in razpoložena. Še malo, pa jo bom čist prečitala...
obračanje... Mislim, da bo prej osvojila obrat s trebuha na hrbet kot pa obratno, ker ji na trebuščku ni kaj preveč fajn, čeprav pa že malo več časa zdrži preden se začne pritoževat in gre nazaj na hrbet.
položaj pri spanju... Ponoči spi na hrbtu z glavo na stran in rokami v luft

, podnevi pa včasih tud na boku in trebuhu.
duda... Zadnja 2 dni jo je začela po malem cuckat in je ne meče več tako vztrajno ven. Se je tud že 2x zgodilo, da jo je parkrat potegnila in zaspala.
gajka... Sori, samo js sem se tud nasmejala tvojemu postu. Sej vem, da ni glih smešno...

No, našega moram pa kar pohvalit, da je ful ponosen na tamalo, ful zaščitniški (bog ne daj rečit kaj čez njo, se kr skrega!

), tud nežen - jo skoz lupčka in gladi po glavi.

Tamala ga pa skoz gleda cela zaljubljena, pa kr naprej se mu smeji...
nikcaa... Boga, s to dieto. Upam, da ugotovite, na kaj je mali alergičen.
bodoče dopustnice in dopustniki... Uživajte in naj vam bo vreme naklonjeno. Meni se zdi že ful mrzlo zunaj...
cepljenje... Naša bo cepljena samo za standardne zadeve.
zoja... Ful si pridna z diplomo.

Js se pa nekaj trudim z učenjem, ker grem v petek na izpit. Me čaka še kar nekaj učenja in pa urejanja logističnih zadev. Po mojem bo tamala morala kar z mano v LJ (verjetno bom prosila mamo od

, da bo z njo ta čas), ker sva z

včeraj ugotovila, da mala noče več po flaši pit. Sploh...
No, dost je bilo za danes. Uživajte v preostanku vikenda.
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 4.9.2010 21:43:28 >