IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
čist še ena neumesna o plavanju... ker sm difovka mam tud ful sošolcev in sošolk k učijo plavat tko dojenčke k otroke... in so mi učeri povedal... skratka, baje je bla narejena ena raziskava... baje da je ful škodljivo za otrokova dihala pozimi k iz bazena pelješ potem vn na zrak... no neki v tem smislu... če katero zanima se lahko bolj točno pozanimam ker si nisem lih dobr zapomnla kar mi je blo povedano... mi se na to ne bomo oziral in šli januarja vseen na plavanje...
Mi smo s ta prvim hodili na plavanje v zimskem terminu (januar - marec in potem še marec - maj) in ni bilo nobenih problemov z dihali.

Je pa res zraven bazena en kafič in smo se pač po plavanju še malo tja preselili, popili sok, nafutrali malčke in so se lepo ohladili.

Tudi z Zaro štartava januarja, ker se jesenski termin začne že v ponedeljek, ona pa je šele dobro dopolnila 3m.
stolček - imamo že 2 stolčka Stokke Tripp trapp (enega ima ta večji doma, drugega pa pri starših spodaj). Se ful dobro obnesejo, ker lahko je z nami za isto mizo (mene tisti pladenjčki na stolčkih načeloma ful motijo, ker je potem velikokrat otrok odmaknjen od mize zaradi tega), pa še enostavno ga je očistit (ne pa tiste oblazinjene stolčke, ko je več hrane v gubicah na stolu kot pa na mizi

). Je pa res Stokke ful drag, ampak meni je bil na otip precej kvalitetnejši od ostalih, ki so delani na podoben način. Sem potem izvohala, da jih za Stokke itak dela Nolik iz Kočevja in njihovi delavci dobijo tele stolčke za božičnice in jih potem veliko ceneje popolnoma nerabljene prodajajo (npr. na Bolhi).
spanje - pri nas se je pa spanje s 6 urami v kosu poslovilo...

Zdaj se že par dni ponoči zbudi prvič po 4 urah, potem po dobrih 3 in potem slabih 3...

Je pa ujela nekakšen opoldanski ritem spanja, ko okrog poldneva zaspi za 3 urice ali malo več, je pa to edino dnevno spanje. Pa še zvečer gre zdaj spat okrog 20:30, prej pa je bilo uro kasneje in nobenega reda pri dnevnem spanju. Je pa itak večji problem ponoči zbujanje ta večjega...
< Sporočilo je popravil gajka -- 25.9.2010 9:40:37 >