Jutro!
Drgač pa ni cajta za nič!! Zdej mi je uspelo do neta, ker je slučajno zaspala doma in ne v vozičku se zgodi vsake kvatre Boga js pozimi... no, upam, da bo do takrat vse boljše upanje umre zadnje
dvojcica6- kaj pa če probaš tisto varianto, da jo pustiš zaspat, tudi če joka-nekje sem brala, da ene tri dni jokajo, potem je pa mir...sej jst glih ne vem, če bi lahk to prakticirala, ker bi mi bilo preveč hudo, če bi mi otrok jokal, sam če si pa ti ali pa tvoj za to, pa probajta...
sploh ne vem, kaj naj komentiram...ta vikend bomo končno začeli prenovo kopalnice

v začetku avgusta (!) sva pri merkurju naročila ploščice in tuš (160x90cm) in še nisma dočakala tuša-nanj naj bi se čakalo 1mesec, največ 8tednov, ampak merkur je tolk v ku***, da niso mogli plačat kolpasanu in posledično midva nisma dobila tuša...potem smo se nekaj menili, da bi rezervacijo "prestavili" v tapro trgovino, da nama ne bi bilo treba spet čakat in so čudežno ugotovili, da pa bo tuš prišel in potem spet ni bilo nič iz tega in danes naj bi jo končno dobila, kje drugje kot v taprotu

torej v sredini oktobra...se spomnite one reklame od merkurja-kopalnica v desetih dneh? JAPAJADE

no, sj sam da bo...
aja, sem se spomnila, da je ena komentirala božanje po obrazu-naš to že kr obvlada, pa cukanje za lase tud, najbolj mi je pa všeč, ko ga imam v naročju in se (zavestno, a žal redko) zvije k meni...iiiii

ko pa noče več sedet, ležat, pa zečne krilit z rokami in rito dvigovat, tako da komaj čakam, da stegne rokice proti meni v stilu "mami, vzemi me k sebi"