Živjo!
Dans ponoči sem že mislila, da bo me mogel nekam peljati, ker dihat nism mogla, pa še zgaga me je takoooo pekla, da "adijo pamet"... Na katerikoli bok sem se obrnila, mi je zmanjkovalo sape... Na hrbtu pa sploh ni šans... O, ti naša babika... Mamici ne pustiš spati :-)
Včeraj sem ceeeeeeeeeeel dan zabušavala... Nič ni blo od mene... Cel dan sem prekavčkala.... in gledala Tv, spala, crkljala mačkončke (en od njiju je imel "štajerske počitnice", ker ne hodi domov (se gončka) in potem ko ga pride dol k tašči (gor ne, ker ve, da bodo "štajerske počitnice" :girl_lol2: ), mi ga tašča prinese in potem je en dan počitnic... Sta pa zato hotla že ob 2eh zjutraj ven... kaj mi je drugega preostalo (drugače jih mam navajena, da ju spuščam ob 4ih)...
Zvečer sem gledala SIT... je bla ena iz naših koncev - Saša Zamernik (živo rdeče oranžne lase, frufru, bela srajca in črn pas in mislim, da je pela od Whitney H., če se ne motim). Je že bila na NET tv takrat, ko so zbirali skupino - kaj so že bili... so že itak razpadli Pymas al kaj že... takrat se je sama zafrknila, ker jo je komisija vprašala komu bi dala prednost - svoji zdajšnji skupini (lokalni) ali tej skupini če bi bil na isti dan špil in seveda odgovor ni bil pravilen... in je niso zbrali... glede glasu pa nimam kaj rečt... dobr poje... Ampak kakor vidim letošnje talente, se še noben ne more primerjat z Majo Keuc, ki pa me je res "očarala", ko sem jo prvič slišala in sem rekla "to je zmagovalka"... Res je dobra...
Kaj bom dans počela... tolk še za nardit jst pa taaaaaaaaaak lena.... vem, da bom šla na pregled h G (ctg in laboratorij) - zadnji pregled pred carskim. Še en teden... Ja, sem včeraj zvečer mojga okregala, ker nisva imela fotošutinga, in sem mu rekla, da mu ta teden ne uide, ker potem to ne bo več mogoče, ane, če ni več bušija... ajajjajajjjajaj... bi ga čez rit dala....
Je pa včeraj tolkokrat prišel do bušija, ga pobožal in rekel "še en teden, tamala, še en teden, pa boš z nama" in se takoooooo zraven razneži in nasmeji, da ga je prov lepo gledat... in reče "moja hčerkica"... Mislim, da še sedaj ne more dojeti, da je to res njegova prava biološka hčerkica... Ga je njegova mami ta vikend vprašala, če je že dojel, da bo kmalu pestoval hčerko, pa je rekel, da še ne čist... da bo šele takrat čist dojel, ko jo bo končno imel v rokah. Mislim, da bom ob tem pogledu takooooo jokala...
Kaj boste dans kuhale? Men se čist nič ne da... tak sm lena ratala - še tist kar se mi je prej dalo, se mi zdaj nič ne da.... o, lenoba lenoba.. in še laske si morm umit... si jih že nism od nedelje (prejšnje)... Sm ravn včeraj študirala kako bo moja glava zdržala 4 tedne brez umitih las (me je že včeraj po enem tednu tak glava srbela)... 4 t zagotovo ne bom zdržala... Lase imam takoj mastne - že po drugem dnevu in po drugem dnevu si jih posprejam s šamponom za suho pranje las, da mi jih potem ni treba prat en teden...
Vreme? Tukaj oblačno... Nič ne kaže na sneg .... NO, bomo videli...
Morm kolegico poklicat, da se pred pregledom dobimo na kavici... upam, da ne bo dežja... ali pa snega...
lp.